MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın istifası isteniyor demişti! Saffet Sancaklı partisinden istifa etti

Son dakika haberleri... MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın partiden istifası istendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın Milliyetçi Hareket Partisinden istifası istenmiştir." ifadesini kullanmıştı. Alınan son dakika bilgisine göre Saffet Sancaklı partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2023, 18:14 Güncelleme 09 Aralık 2023, 21:25
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın istifası isteniyor demişti! Saffet Sancaklı partisinden istifa etti

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın partiden istifası istendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın Milliyetçi Hareket Partisinden istifası istenmiştir." ifadesini kullandı.

İSTİFA ETTİ
Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım."



NE OLMUŞTU?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın yerel seçime dönük açıklamalarına ilişkin, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir." demişti.

Bahçeli, bazı basın mensuplarının MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili sorusuna cevap verdi.



Sancaklı'nın, "Bu dönem MHP'ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli'de göremezler. Cumhur ittifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder." şeklindeki açıklamaları sorulan Bahçeli, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir." yanıtını verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN