Yine CHP yine heykel! Manavgat Belediyesi Cumhuriyet'in 100'ncü yılı için 'heykel' sempozyumu gerçekleştirdi

Kodlarından vazgeçemeyen CHP'li belediyeler Cumhuriyet'in 100. yılı için birbirleriyle "Heykel" yarıştırıyor. CHP'li Manavgat Belediyesi "100. Yılda Cumhuriyet" temalı 4.Uluslarası Taş Heykel Sempozyumu’nda heykel çalışması yapan heykeltraşları ziyaret etti.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 12:58 Güncelleme 24 Ekim 2023, 13:14
Yine CHP yine heykel! Manavgat Belediyesi Cumhuriyet’in 100’ncü yılı için ’heykel’ sempozyumu gerçekleştirdi

İÇİNDEKİLER

Kodlarında "heykel" belediyeciliği olan Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Cumhuriyet'in 100. yılı için birbirleriyle "Heykel" yarıştırıyor.

HER GÜN BİR CHP'Lİ BELEDİYEDEN HEYKEL HABERİ
CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenleyeceği Neopolis Heykel Sempozyumu'nun ardından bir heykel haberi de CHP'li Manavgat Belediyesinden geldi.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HEYKELTRAŞLARI ZİYARET ETTİ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2 Ekim de başlayan ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen "100. Yılda Cumhuriyet" temalı 4.Uluslarası Taş Heykel Sempozyumu'nda heykel çalışması yapan sanatçıları ziyaret etti.

Yukarı Pazarcı Mahallesi Zeynel Şenol Köprüsü ırmak kenarı kıyısında yapımına devam edilen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şükrü Sözen, ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hanife Neris Yüksel ve sanatçılarla bir araya geldi.

HEYKELTRAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Makedonya, Arnavutluk, İran, Belarus, Mısır, Bulgaristan ve Türkiye'den 11 sanatçının yaptığı eserlerde, görüntüler heykel şeklini almaya başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın sanatına katkı yaptıkları için heykeltraşlara teşekkür etti.

"ESERLERİMİZ CUMHURİYET'İMİZİN 100'NCÜ YILI İÇİN YAPILDI"

Burada bir konuşma da gerçekleştiren Şükrü Sözen şu ifadeleri kullandı:

"Taş heykel sempozyumu nedeniyle kentimize gelerek sanat çalışması yapan heykeltraşlarımızı ziyaret ettik. Ortaya çıkan eserler, Manavgat'ımızın sanat hayatına büyük katkı sunacak. Cumhuriyet'imizin 100'ncü yılı nedeniyle yaptığımız sempozyumunda 11 eser meydana gelecek. Bugüne kadar ise toplamda 36 eser kazandırdık kentimize. Sanatçılarımızın eserlerini tamamlamasıyla ortaya çıkan heykeller, Manavgat'ımızın muhtelif bölgelerinde sergiye sunulacak. Sanatçılarımıza verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN