Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde 10 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberleri... MSB: Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2023, 15:47 Güncelleme 14 Ekim 2023, 17:50
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TACİZ ATEŞİNE MİSLİYLE KARŞILIK
Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi."

MSB DUYURDU: 6 PKK'LI DAHA ÖLDÜRÜLDÜ
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

"Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. "Terörist neredeyse hedefimiz orası!" parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz."