Taksim'de yürüyen merdiven çilesi! Engelli vatandaş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin kontrolünde bulunan metro istasyonları ve duraklardaki yürüyen merdiven çilesi sürüyor. Taksim'deki alt geçidin çalışmayan yürüyen merdivenleri vatandaşları çileden çıkardı. Merdivenleri çıkmakta zorlanan bir engelli vatandaş "Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına" diyerek tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2023, 10:34 Güncelleme 07 Ekim 2023, 11:09
Taksim’de yürüyen merdiven çilesi! Engelli vatandaş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi

İÇİNDEKİLER

Ekrem İmamoğlu yönetimindeli İBB'ye bağlı metro, otobüs ve tramvaylar sık sık kazalarla gündeme gelirken duraklarda yaşanan arızalar da vatandaşı çileden çıkarıyor.

TAKSİM'DE EZİYET
Taksim Alt Geçidi'nin yürüyen merdivenleri son yıllarda sık sık arıza vermeye başladı. Taksim Alt Geçidi'nden meydana çıkmak için yürüyen merdivenlere yönelen insanlar merdivenlerin çalışmadığını görünce onlarca basamağı tek tek çıkmak zorunda kaldı.

ENGELLİ VATANDAŞLAR MAĞDUR OLUYOR
Özellikle engelli vatandaşların, yaşlıların ve bebek arabalı ailelerin büyük zorluk çektiği görülürken, sorunun son 3 gündür devam ettiği öğrenildi.

Engelli bir vatandaş mevcut İBB yönetiminden hiç memnun olmadığını söyleyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na adeta ateş püskürdü.


"LANET OLSUN BU CHP'YE, BU BELEDİYE BAŞKANINA"
Yürüyen merdivenler çalışmadığı için onlarca basamağı güçlükle çıktığı görülen Sefer Yüksel isimli engelli vatandaş, "Ben Büyükşehir'den memnun değilim. Bütün merdivenler biz engelliler için sorun. Yürüyemiyorum, yukarı zorla çıktım. Maalesef hiçbiri çalışmıyor. Kendisi tatilde. Bir vatandaş olarak şikayetçiyim. Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına" diyerek tepki gösterdi.

"MERDİVENLER 3 GÜNDÜR ÇALIŞMIYOR"
Engelli vatandaşa yardımcı olan bir başka vatandaş ise, "Merdivenler 3 gündür çalışmıyor. Adama yazık günah değil mi şimdi? Başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

YÜRÜYEN MERDİVENLER SORUNLU
Öte yandan birçok metro istasyonunda yürüyen merdivenlerin arızalı olduğu biliniyor. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken İBB Sözcüsü Murat Ongun ise "İBB'te sabotaj yapılıyor" savunmasıyla aksaklıkların üstünü örtmeye çalışıyor.