İBB'nin yürü'me'yen merdiven skandalını örtbas etmek için sabotajcı dediği Tarkan Semiz konuştu: Yargı önünde hesaplaşacağız

Son dakika haberleri... Göreve geldiği günden bu yana İstanbulluya ulaşım çilesi çektiren CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi, metro ve metrobüslerdeki yürü’me’yen merdivenleri örtbas etmek için A Haber muhabiri Mehmet Karataş’ı hedef almış, görüntülerde söz konusu yerden geçen vatandaş Tarkan Semiz’i de sabotajcı ilan etmişti. Semiz, kendisine atılan iftiraları sert tepki göstererek, “Sabotajcı da sizsiniz ahlaksız da. Yargı önünde hesaplaşacağız” dedi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 20:50 Güncelleme 15 Eylül 2023, 21:06
İBB’nin yürü’me’yen merdiven skandalını örtbas etmek için sabotajcı dediği Tarkan Semiz konuştu: Yargı önünde hesaplaşacağız

İÇİNDEKİLER

CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB yönetime geldiği ilk günden bu yana İstanbulluları canından bezdirdi. Öyle ki İstanbul'da son 4 senedir toplum ulaşım aksaklıkları, metro hatlarında yaşanan arızalar adeta rutin hale geldi.

Bunun son örneği ise Altunizade'de meydan geldi. Metrodaki yürüyen merdivenin arzılanması vatandaşları çileden çıkardı. A Haber ekipleri de şikayetleri yerinde incelemek için sahaya inerek vatandaşlara mikrofon uzattı.



CHP'Lİ İBB YETKİLİLERİNDEN ENGELLEME
Tüm yaşananlar cereyan ettiği sırada İBB'li yetkililer, olay yerindeki rezaleti gözler önüne seren A Haber'i hedef alırken vatandaşı da sabotajcı ilan etti.

A HABERE KONUŞTU
Skandalın ardından İBB'nin sabotajcı dediği vatandaş Tarkan Semiz konuştu.

Semiz, "50 yaşındayım, çocuklarım var, sabotajcı da ahlaksız da sizsiniz" dedi.

"HESAPLAŞACAĞIZ"
Semiz, kendisine atılan iftirayı belgeleriyle çürüttü ve "Yargı önünde hesaplaşacağız" ifadelerine yer verdi.

İBB'nin kendisini hedef almasına anlam veremeyen Semiz, "Benim çocuklarım var, sabotajcı da ahlaksız da sizsiniz" şeklinde konuştu.

"SABOTAJ" İFTİRASI BÖYLE ÇÖKTÜ!

Semiz "Konuşturmadılar, sabotajcı ilan ettiler, 2 dakika konuşamadım" dedi.

İŞTE BELGELER PAZAR GÜNÜ SAAT 13:42"

Telefonunda saat saat görüşmelerini açıklamak zorunda bırakılan Semiz, İBB'yi ve Murat Ongun'u yerin dibine sokarak "Sabotaj dedikleri an çocukluk arkadaşımla konuşuyordum. İşte belgeler, şimdi ne yapacaksınız? Pazar günü saat 13:42" cümlesini kurdu.