PKK elebaşlarından Mustafa Karasu CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Merdan Yanardağ ve Şebnem Korur Fincancı'ya destek istedi

Terör örgütü PKK, TSK'yı iftiralarla hedef alan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Şebnem Korur Fincancı ile Terörist başı Abdullah Öcalan'ı öven CHP yandaşı Merdan Yanardağ'a sahip çıktı. PKK elebaşlarından Mustafa Karasu "Herkesin Şebnem Korur Fincancı’ya, Merdan Yanardağ’a, Sezgin Tanrıkulu’na, diğer aydınlara Türk devletinin neden böyle saldırdığını çok iyi bilmesi lazım." diyerek söz konusu isimlere destek istedi.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 13:35 Güncelleme 20 Eylül 2023, 14:12
PKK elebaşlarından Mustafa Karasu CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Merdan Yanardağ ve Şebnem Korur Fincancı’ya destek istedi

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK, TSK'yı iftiralarla hedef alan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Şebnem Korur Fincancı ile terörist başı Abdullah Öcalan'ı öven CHP yandaşı Merdan Yanardağ'a sahip çıktı.

PKK elebaşlarından Mustafa Karasu'ya terör örgütünün yayın organına yaptığı bir konuşmada CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik skandal sözleri soruldu.

PKK ELEBAŞI KARASU TSK'YI HEDEF ALAN CHP YANDAŞLARINA SAHİP ÇIKTI!
Terörist Karasu verdiği yanıtta Sezgin Tanrıkulu ile birlikte daha önce TSK'yı hedef alan Şebnem Korur Fincancı ile PKK elebaşı Öcalan'ı öven CHP yandaşı Merdan Yanardağ'a da arka çıktı.

Karasu şu skandal ifadeleri kullandı:

"Bu bakımdan herkesin Şebnem Korur Fincancı'ya, Sezgin Tanrıkulu'na, Merdan Yanardağ'a, diğer aydınlara Türk devletinin neden böyle saldırdığını çok iyi bilecekler...

MUHALEFETTEN DESTEK İSTEDİ: SAĞLAM TUTUM GÖSTERİLMESİNİ SAĞLAMALARINI BEKLİYORUZ
Çeşitli bazı Kürt aydınları, bazı Kürt siyasetçileri gerçekten nerede yaşadıklarının farkında değiller. Türk devletinin gerçekliğini kavramamışlar. Biz onlara Türk devlet gerçekliğini daha doğru kavramalarını ve sağlam duruş sergilemelerini öneriyoruz. Halkın mücadelesini gevşetme değil daha da radikalleşmesini, sağlam tutum gösterilmesini sağlamalarını bekliyoruz."

SEZGİN TANRIKULU TSK'YA NASIL İFTİRA ATTI?
CHP Diyarbakır Milletvekili Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığını iftirasını atarak, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız. TSK üzerinden bu tür şaibelerin kalkması amacıyla bunu sorarız." dedi.

MERDAN YANARDAĞ'DAN PKK ELEBAŞI ÖCALAN'A ÖVGÜ
CHP yandaşı Merdan Yanardağ ise PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı filozofa benzeterek övgüler dizmişti.

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI'NIN KİMYASAL SİLAH İFTİRASI
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ise TSK'nın kimyasal silah kullandığını iddia ederek Mehmetçik'i hedef almıştı.