CHP yandaşı Enver Aysever, Meral Akşener'i yerden yere vurdu: Kepazeleğin son noktası... Kafayı tırlatmış

CHP ve İYİ Parti arasındaki at pazarlığı gündemdeki yerini korurken, Akşener el yükseltmek için yeni bir çıkışı imza atmıştı. "İstanbul ve Ankara'da seçime ayrı gireceğiz" diyerek CHP'ye gözdağı veren Akşener, İzmir için "Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor" ifadelerini kullandı. Tüm bu yaşananların ardından CHP yandaşı Enver Aysever, Meral Akşener'i yerden yere vurdu. Akşener'e "Kepazeleğin son noktası... Kafayı tırlatmış" diyen Aysever faşist benzetmesinde bulunarak, "Kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor" diye konuştu.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2023, 20:39 Güncelleme 06 Eylül 2023, 21:14
CHP yandaşı Enver Aysever, Meral Akşener’i yerden yere vurdu: Kepazeleğin son noktası... Kafayı tırlatmış

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız günlerde CHP ve İYİ Parti arasındaki at pazarlığı sürmeye devam ediyor. Özellikle Meral Akşener ikili tutumu dikkatlerden kaçmıyor.

YANDAŞ ENVER'DEN AKŞENER'E SERT SÖZLER I VİDEO İZLE



Akşener, Büyük Taarruz'un yıl dönümünde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurmuş, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a da "yüreksizsiniz" diyerek sitem etmişti. "Kendi kadrolarımızla milletin huzuruna çıkacağız" ifadelerini kullanmıştı.



"YAPMAM" DEDİĞİ İTTİFAKA KILIF BULDU
İYİ Parti liderinin bu çıkışının etkisi çok uzun sürmedi ve ertesi gün "Yerel seçimde ittifak yok, bazı yerlerde işbirliği olabilir" diyerek 'yapmam' dediği ittifaka kılıf buldu.

Ancak Aynı Akşener, geride bıraktığımız gün "Bu netlikle söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız, göreceğiz, paylaşacağız" diyerek CHP'ye gözdağı verdi.





CHP'Yİ 'İNCE' SIKIŞTIRDI!
Meral Akşener, 14 Mayıs öncesi kumpasla adaylıktan el çektirilen Muharrem İnce ile bugün 'ittifak' konu başlığında bir görüşme yapacak. Akşener'in bu hamleyle at pazarlığını tutuştuğu CHP'yi hizaya getirmeye niyetlendiği, böylelikle istediğini yaptıracağı konuşuluyor.



Takvim.com.tr, İYİ Parti ve Meral Akşener'in yerel seçimler öncesi pazarlıkta el yükseltme hamlesini satır satır manşet manşet okurlarına aktardı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan da konuya kayıtsız kalmadı.

"HANIMEFENDİNİN DERDİ EL YÜKSELTMEK"
Soçi dönüşü açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Hanımefendinin bu yaklaşımı pazarlıkta el yükseltme gayretinden başka bir şey değil. Geride bıraktığımız seçimde masaya bir oturan bir kalkan siyaset anlayışından ne kadar tutarsız siyaset yaptıklarını gördük. Seçim yaklaştıkça aynı manzaraları göreceğimizden milletimizin şüphesi olmamalı. Kimlere ne sözler verildi, kiminle hangi pazarlıklar yapıldı bunların bir kısmı ortaya saçıldı, bir kısmı da ilerleyen günlerde ortaya dökülecektir. Yerel seçimde de kimlere neler verileceğini, hangi kavgaların çıkacağını yenilgilerinin sonunda öğreniriz" dedi.



Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken İYİ Parti lideri Meral Akşener dört nala sürdürdüğü at pazarlığında el yükseltmek için çarpıcı bir çıkışa daha imza attı.

"Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na rest çeken Akşener, "Bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere İYİ Parti tabanı 28 Mayıs sonrası "Yerel seçimlere müstakil girelim" taleplerini yüksek perdeden dillendirmişti.



AKŞENER İŞİ PAZARLIK: İSTANBUL VE ANKARA'DA DESTEK YOK, İZMİR'DE ÜMİT ÖZLALE
Meral Akşener de bugün ittifak pazarlığında el yükseltmek için "Arkadaşlarımız diyor ki biz her yerde ayrı gireceğiz. İstanbul ve Ankara da dahil. Ben de katılıyorum buna" ifadelerini kullandı. İzmir'de Tunç Soyer'i desteklemeyeceklerini duyurarak "Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor" dedi.



Takvim.com.tr günler öncesinden Meral Akşener'in 'İzmir' planını yazmış, Ümit Özlale'nin aday olacağını duyurmuştu.

Akşener sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı;

BURSA, ANTALYA, ESKİŞEHİR İÇİN İSİMLER BELLİ: 81 İLDE ADAY ÇIKARACAĞIZ
Daha dün Bursa'da bir ilçe başkanımızı, belediye başkan adayı ilan ettik. Bursa özelinde olmak üzere bütün ilçelerde de aday çıkaracağız. Mesela Antalya'da bir arkadaşımız geldi bana; "ben aday olmak istiyorum." dedi. "Çalış" dedim. Şu anda çalışıyor. Eskişehir'de genç bir arkadaşımız var, bakacağız. 81 ilde aday çıkaracağız



AKŞENER'İ YERDEN YERE VURDU
Yaşanan gelişmelerin ardından CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, Akşener'i adeta yerden yere vurdu.

YANDAŞ ENVER'DEN AKŞENER'E SERT SÖZLER I VİDEO İZLE



AYSEVER: KEPAZELİĞİN SON NOKTASI, KAFAYI TIRTLATMIŞ
Akşener'in açıklamalarına 'kepazeliğin son noktası' diyen CHP yandaşı Aysever, "Meral Akşener, kafayı iyice tırlatmış vaziyette görünüyor" ifadelerini kullandı.

"KİMDEN İNTİKAM ALIYORSA HER YERDEN ADAY ÇIKARACAĞIZ DİYOR"
Sözlerinin devamında Akşener'e 'faşist' diyen Aysever, "Akşener kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor." diye konuştu.

Aysever, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Gelelim Akşener meselesine... Kepazeliğin son noktası. Meral Akşener, kafayı iyice tırlatmış vaziyette görünüyor. İzmir'de adayımız Ümit Özlale, her yerde aday çıkaracağız diyor. Bugün aldığım en iyi haber bu.

Meral Akşener ve şürekası yüzde 1-2 oy alamayacak ve tarihe sürüklenip kaybolup gidecek. Akşener'e iyilik yaptığı için Kılıçdaroğlu binbir hakarete maruz kaldı. Şimdi o da ben ne halt ettim diyecek. Bu hanımefendinin geçmişte 'asena' olduğu, ülkücü hareketin bütün sorumluluklarını taşıdığı, faşist harekete çok yakın olduğu solcu katillerinin de içinden geldiğini bilmeyen yoktur. Akşener kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN