Sözcü yazarı İsmail Saymaz'dan muhalefete yeni salvolar: Kendisini yenileyen tek parti AK Parti! Yenilen muhalefet aynı isimlerle kazanma rüyasında

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde muhalefetin hüsrana uğramasının ardından Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın, açtığı isyan bayrağını indirmeye niyeti yok. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi mahallesinin muhtarlığını bile kazanamayacağını söyleyen İsmail Saymaz, şimdi de AK Parti'deki köklü değişikliği övüp, muhalefetin yenilgiyi yaşayanlarla yeni bir seçim kazama rüyasında olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 09:44 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 10:29
Sözcü yazarı İsmail Saymaz’dan muhalefete yeni salvolar: Kendisini yenileyen tek parti AK Parti! Yenilen muhalefet aynı isimlerle kazanma rüyasında

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden muhalefet tarihi hezimetle dönünce yandaş gazeteciler, 6'lı koalisyonun liderlerine özellikle de CHP liderine alenen tepki göstermeye devam ediyorlar.

Koltuğunu terk etmemek için direnen Kemal Kılıçdaroğlu'na en büyük tepkiyi gösteren isimlerin başında ise Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz geliyor.

Adaylık sürecinde CHP Liderini destekleyen Saymaz, seçim gecesinden bu yana Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağının zaten bariz olduğunu ve hezimet sonrası koltuğu terk etmesi gerektiğini söylüyor.

İSMAİL-SAYMAZ Haberleri - İSMAİL-SAYMAZ Son Dakika Haberleri

Hatta geçtiğimiz günlerde İsmail Saymaz, katıldığı bir canlı yayın programında Kılıçdaroğlu'nun kendi mahallesinin muhtarlığını bile kazanamayacağını söyledi.

Muhalefetteki bu koltuk sevdasını da eleştiren Saymaz, Sözcü TV'de Ebru Baki'nin sunduğu televizyon programına katılarak AK Parti'nin seçim sonrası kendisini yenileyen tek parti olduğu, muhalefetin ise yenilmiş isimlerle yeni bir seçim kazanma rüyasında olduğunu söyledi.

UMİT-OZDAG Haberleri - UMİT-OZDAG Son Dakika Haberleri

İşte Saymaz'ın açıklamaları:

KENDİSİNİ YENİLEYEN TEK PARTİ

Sanırsınız ki AK Parti kaybetmiş. Niye? Çünkü seçimden sonra kendisini yenileyen tek parti AK Parti. Kabinesinin 2'si hariç hepsini yenilemiş, grubunun hepsini yenilemiş, parlamentodaki sözcülerinin hepsini yenilemiş.

Cumhurbaşkanı'nın yanında bir Kültür Bakanı bir de Sağlık Bakanı kalmış. Grupta hiçbir eski yüz kalmadı.

"YENİLEN İSİMLERLE SEÇİMİ KAZANACAKLARINA İNANIYORLAR"

Peki yenilen partiler? Yenilen partiler ise bu yenilginin kahramanlarıyla partilerini düze çıkarıp seçim kazanacaklarına inanıyorlar. Ya bu mümkün mü? Seçmen gidip bütün bu koşullara rağmen gidip muhalefete oy verip kendisini kurtarmasını ondan bekler mi? O acıdır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN