Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun '2 kişinin namusuna teslim konudur' dediği protokol yalanını patlattı! CHP yandaşı İsmail Saymazdan veryansın

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'gizli protokol' meselesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Özdağ,Kılıçdaroğlu ile 2 bakanlık ve MİT Başkanlığı konusunda anlaştıklarını açıklamıştı. Yaşana skandalların ardından bomba bir itiraf daha geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur" dediği gizli protokolde aslında 4 kişinin olduğu ortaya çıktı. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi" ifadelerini kullandı. Öte yandan bu açıklamanın ardından CHP yandaşı İsmail Saymaz "Akıl alır gibi değil" diyerek isyan etti.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 20:46 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 21:07
Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’2 kişinin namusuna teslim konudur’ dediği protokol yalanını patlattı! CHP yandaşı İsmail Saymazdan veryansın

İÇİNDEKİLER

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'gizli protokol' meselesi gündeme bomba gibi düşmüştü.



ÜMİT ÖZDAĞ ÖNCE GİZLİ PROTOKOLÜ İFŞA ETTİ
Ümit Özdağ, "Seçilirse iç savaş çıkar" dediği Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteğe ilişkin bomba bir itirafta bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun kendisine 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı sözü verdiğini dile getirdi.

CHP PANİKLEDİ ÖZTRAK YALANLADI
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "İki protokolde de İçişleri Bakanlığı ve MİT ile ilgili bir madde yer almadı" diyerek gizli pazarlığın üstünü örtmeye çalıştı.

Ümit Özdağ ise "Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir." diyerek bombayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kucağına bıraktı. İddiasının yalanlanması halinde belgeyi paylaşacağını söyledi.


KILIÇDAROĞLU KABUL ETTİ
Kılıçdaroğlu dün katıldığı yayında "Aramızda özel bir protokol var. Bunun paylaşılmasının etikliğine dair de yorum yapmak istemiyorum" diyerek Ümit Özdağ ile yaptığı özel portokolü itiraf ederken CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı da yalanladı.

ÖZTRAK'IN BİLE HABERİ YOKTU
Kemal Kılıçdaroğlu, "Öztrak'ın haberi yoktu" dedi.



PRTOKOLDEN 4 KİŞİNİN HABERİ VARDI
"İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur."
diyerek açıklamaları yalanlayamayan Kılıçdaroğlu ise, "Aramızda özel bir protokol var. Bunun paylaşılmasının etikliğine dair de yorum yapmak istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Özdağ ile Kılıçdaroğlu arasında imzalanan ve yalnızca iki ismin arasında olduğu iddia edilen protokolden dört kişinin haberdar olduğu ortaya çıktı. Ümit Özdağ, soyal medya hesabından yapıtğı paylaşımda, "İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi." diye konuştu.



CHP YANDAŞI SAYMAZ İSYAN ETTİ
Ümit Özdağ'ın açıklamaları sonrası CHP yandaşı sosyal medya hesabında isyan etti. Yaşananları "Akıl alır gibi değil." diyerek niteleyen Saymaz, "Faik Öztrak'ın 'Haberim yok' dediği gizli protokolü CHP'de hiçbir resmi görevi bulunmayan gazeteci İmambakır Üküş biliyormuş. Meğer Üküş, protokol imzalanırken odadaymış. Halbuki Kılıçdaroğlu, protokol için "İki kişi arasında yapılan" demişti. Akıl alır gibi değil" ifadelerini kullandı.



CHP yandaşı Saymaz paylaşımının devamında, "İmambakır Üküş de Özdağ'la gizli protokolü bildiğini ve imzalanırken odada olduğunu doğruluyor. Özdağ'a cevaben "Bir nebze katkım olduysa onur duyarım, eyvallah" diyor" ifadelerine yer verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN