Son dakika: CHP'li Kartal Belediyesi'nden ilginç asfalt çalışması! Sosyal medyada alay konusu oldu!

Son dakika haberleri... Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP'li belediyeler oy uğruna çalışmaya başladı ancak iş bilmezlikleri bir kez daha gözler önüne serildi. Özellikle CHP’li Kartal Belediyesi’nin asfalt çalışması görenleri şoke etti. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, asfalt çalışması yapılırken bir aracın yerinden kaldırılmadığı görüldü. Gündem olan ilginç görüntülere, "Neyse ki arabanın üzerine asfalt dökmemiş", "Kırk yılda bir vatandaşa hizmet edecekleri tuttu onu da tam yapamıyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023, 15:03 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 19:02
Son dakika: CHP’li Kartal Belediyesi’nden ilginç asfalt çalışması! Sosyal medyada alay konusu oldu!

İÇİNDEKİLER

Toplu taşıma, kentsel dönüşüm ve altyapı hizmetlerini askıya alarak heykel açılışlarına devam eden CHP'li Kartal Belediyesi bu kez ilginç bir görüntüyle gündeme geldi.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN İLGİNÇ ÇALIŞMA
Kartal'da bir sokakta yapılan asfaltlama çalışması görenleri hayrete düşürdü.

Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, asfalt çalışması yapılırken sokakta bulunan bir aracın kaldırılmadığı görüldü.

Arabayı kaldırmadan çalışmasını tamamlayan belediye alay konusu oldu. İlginç görüntülere yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

EKREM İMAMOĞLU YÖNETİMİNDE DE DURUM İÇLER ACISI
Yerel seçimlerle Megakentin başına geçen CHP'li Ekrem İmamoğlu da 5 yıllık süreçte İstanbulluyu gerek ulaşımla gerekse çöp yığınlarıyla canından bezdirdi.

"HALKIM BUNA LAYIK DEĞİL"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Macaristan ziyareti sonrasında "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptınız, büyük başarılara imza atmıştınız. Sizden sonra gelen AK Partili belediye başkanları da hizmette yarış yaptılar. Ancak son 4 yılda hizmet anlamında bir düşüş, verilen sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. İstanbul ve Ankara belediye başkan adayları belli oldu mu, öğrenebilir miyiz?" sorusu da yöneltildi.

Erdoğan şu yanıtı verdi;

Daha 7-8 ay var. Bu kadar aceleci olursak yanlış olur. İstişare bizim en büyük silahımız. İstişaremizi kimlerle yapacağız? Teşkilatımızın tüm yetkili birimleriyle yapacağız. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları hepsiyle istişarelerimizi yapacağız. Önümüze onlar alternatif olarak hangi arkadaşlarımızı çıkarırlarsa, onların içerisinden birinci derecede İstanbul ve Ankara olmak üzere adımlarımızı atacağız. Çünkü İstanbul ve Ankara bunların eline bırakılmaz. İstanbul ve Ankara bunların eline kaldı, hali gördünüz. Dün bir gazetede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karşısındaki çöp yığınlarını gösterdiler. Yakışır mı bu? Şimdi ben göreve geldiğimde üç şeyi konuşuyorduk, çöp, çukur, çamur. Şimdi aynı durumu İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de yaşıyoruz. Nerede bir CHP belediyesi varsa bunları yaşıyoruz. Benim halkım buna layık değil. Nasıl biz o çöp dağlarını ortadan kaldırdıysak, nasıl susuzluğu giderdiysek, o çukurlardan İstanbul'umuzu nasıl kurtardıysak inşallah şimdi de şu sıkıntıları aşacak bir kadroyla 31 Mart'a hazırlanıyoruz.

"ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMURA MARUZ KALAN CHP'NİN ELİNDEKİ BELEDİYELER İÇİN KAPSAMLI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ"
22 yıldır Türkiye'de marka olmuş bir belediyecilik anlayışımız var. AK Parti belediyecilik anlayışını, AK kadroları tüm seçim bölgelerinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bugüne kadar olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de AK Parti'yi en iyi şekilde temsil edecek, vatanına hizmet etmeyi aşk bilen adaylarla milletimizin karşısına çıkacağız. Her bir seçim bölgesi için ayrı ayrı çalışıyoruz. Uzun yıllar çöp, çamur ve çukur siyasetine maruz kalmış CHP'lilerin elindeki belediyeler için de kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN