'Ekremci'lerin dosyası açıldı ortalık karıştı! Fondaş Odatv Kılıçdaroğlu'na manşetten savaş açtı: Soner Yalçın'dan hem tehdit hem hakaret

'Ekremci'lerin dosyasını açan Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na yakın yayın organlarına tek tek girişti. Halk TV'ye kesik atan Kılıçdaroğlu, Soner Yalçın'ın Odatv'si için de "Odatv’nin geliri nereden onu sorun?" dedi. Gelişme üzerine tam anlamıyla savaş patlak verdi. Ekremci yayın organı "Odatv’yi satın alamayan Kılıçdaroğlu Odatv’ye çamur attı... Hodri meydan, soru sormayı bırak belge açıkla..." başlıklı haberle Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. İlgili haberde Bay Bay Kemal, hesap uzmanlığından vurulurken Soner Yalçın, Kılıçdaroğlu'na 'aklını kaybetmiş', 'dedikoducu yaşlı teyze', 'koltuk sevdalısı' sözleriyle hakaret etti. Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı tehdit eden Yalçın, "6 aydır Odatv okumuyormuş, daha geçen gün arayı düzeltmek için ne yaptığını kime ne telefon açtığını kendisi açıklasın, ayıptır" dedi.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2023, 11:35 Güncelleme 26 Temmuz 2023, 11:53
’Ekremci’lerin dosyası açıldı ortalık karıştı! Fondaş Odatv Kılıçdaroğlu’na manşetten savaş açtı: Soner Yalçın’dan hem tehdit hem hakaret

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki 'değişim' ateşi ve zoom cuntasının yankıları sürerken Kemal Kılıçdaroğlu medyatik afaroza başladı.

"Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" sözleriyle 'satılık gazeteciler' bombasını patlatan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekremci medyanın dosyasını açıp, İmamoğlu'na yakın yayın organlarına tek tek girişti.


*İlgili haberi okumak için görselin üzerine tıklayın

"HALK TV'YE DESTEK MESTEK YOK"
İlk olarak hedefte Halk TV var idi... Halk TV'ye ambargo uygulayan ve kanalın CHP ile olan tüm anlaşmalarını fesheden Bay Bay Kemal, "Hem CHP'den destek alıyor hem partiyi karıştırıyorlar. Sabah akşam CHP'yi konuşuyorlar. Tanju Özcan burada eylem yapıyor, canlı veriyorlar. Madem öyle, destek olmayacağız" dedi.



EKREMCİ ODA TV'Yİ YERDEN YERE VURDU: "GELİRLERİ NEREDEN ONU SORUN, GÜVENMİYORUM"
Kılıçdaroğlu, Halk TV'den sonra bir başka Ekremci medya unsuru olan Soner Yalçın'ın Odatv'sini de yerden yere vurdu.

"Odatv'nin geliri nereden onu sorun?" diyerek Odatv'nin Ekrem İmamoğlu'nun inisiyatifiyle İBB bütçesinden nemalandığını ima eden Kılıçdaroğlu, "Odatv'nin geliri nereden onu sorun? Odatv'den Barışlar niye ayrıldı. Müyesser Yıldız niye ayrıldı. Ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Eskiden Odatv'yi izlerdim bakardım yaklaşık 6 aydır siteyi bile açmıyorum. Çünkü güvenmiyorum yani güvenmiyorum" dedi.



Gelişme üzerine tam anlamıyla savaş patlak verdi.


Soner Yalçın'ın Odatv'si Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaylım ateşine tuttu. "Odatv'yi satın alamayan Kılıçdaroğlu Odatv'ye çamur attı... Hodri meydan soru sormayı bırak belge açıkla..." başlıklı bir haberle Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Odatv, Kılıçdaroğlu'nu 'hesap uzmanlığı'ndan vurdu.



Topa Soner Yalçın da girdi...

"AKLINI KAYBETMİŞ, DEDİKODUCU YAŞLI TEYZE, KOLTUK SEVDALISI"
Kılıçdaroğlu'na 'aklını kaybetmiş', 'dedikoducu yaşlı teyze', 'koltuk sevdalısı' yakıştırmalarında bulunan Yalçın, şu ifadeleri kullandı;

"Üzgünüm Kemal Bey aklını kaybetmiş gibi. CHP'yi yıkıma sürüklüyor. 37 yıldır gazetecilik yapan bana bu çamuru attığı için onu hiç affetmeyeceğim, demek koltuk sevdası insanı bu derece kişilik erozyonuna uğratıyor. Koca CHP Genel Başkanı dedikoducu yaşlı teyzelere benzedi, her gün bir tuhaf söz söylüyor. Odatv hesapları her yıl denetime uğruyor ve bunu bilmesine rağmen yalan konuşuyor. Türkiye ve CHP için üzgünüm.

KILIÇDAROĞLU'NA ÜSTÜ KAPALI TEHDİT: "GEÇEN GÜN NE YAPTIĞINI KENDİSİ AÇIKLASIN..."
Öte yandan Soner Yalçın, Kılıçdaroğlu'nun "Eskiden Odatv'yi izlerdim bakardım yaklaşık 6 aydır siteyi bile açmıyorum" sözleri üzerine Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı tehdit etti.

Yalçın, "6 aydır Odatv okumuyormuş, daha geçen gün arayı düzeltmek için ne yaptığını kime ne telefon açtığını kendisi açıklasın, ayıptır" dedi.



Odatv daha sonra manşetler üzerinden Bay Bay Kemal'le olan kavgasını sürdürdü.

"Kılıçdaroğlu'nda rekor düşüş... Bu istatistik bile CHP'deki hazin durumu açıklıyor" başlıklı haber yapan Ekremci yayın organı, "Değişim çağrılarına kulak asmayan ve Odatv'ye çamur atan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da en çok takipçi kaybeden siyasi parti başkanı oldu" ifadelerini kullandı.



Öte yandan Odatv'nin ilgili haberi 1. manşetten vermesi de dikkatlerden kaçmadı.


*İlgili haberi okumak için görselin üzerine tıklayın

TAKVİM.COM.TR KILIÇDAROĞLU'NUN 'İNTİKAM' OPERASYONUNU YAZDI
Takvim.com.tr gelişmeler üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Ekremci'lerin dosyasını açtığını yazdı. Kılıçdaroğlu'nun intikam rotasını bir başka Ekremci olan Sözcü TV'ye kırmasının ise muhtemel olduğunu okurlarına aktardı.

Bilindiği üzere Ekremci Sözcü TV, her fırsatta Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vuran yayınlarıyla ön plana çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN