Başkan Erdoğan'dan 'Hatay' paylaşımı: Tarihî dokusuna uygun şekilde, çok kısa bir sürede yeniden inşa ve ihya edeceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesapları üzerinden Hatay'ın ana vatana katılmasının 84’üncü yıl dönümünü tebrik etti. Erdoğan, "İnşallah kadim şehrimiz Hatay’ımızı tarihî dokusuna uygun şekilde, çok kısa bir sürede yeniden inşa ve ihya edecek, Hataylı kardeşlerimizin her türlü sıkıntısını çözüme kavuşturacağız" dedi.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2023, 17:34 Güncelleme 23 Temmuz 2023, 18:20
Başkan Erdoğan’dan ’Hatay’ paylaşımı: Tarihî dokusuna uygun şekilde, çok kısa bir sürede yeniden inşa ve ihya edeceğiz

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın ana vatana katılmasının 84. yıl dönümünü tebrik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 'HATAY' PAYLAŞIMI I VİDEO İZLE




HATAYLI KARDEŞLERİMİZİN HER TÜRLÜ SIKINTISINI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Asırlardır medeniyetlere ev sahipliği yapan Hatay'ımızın ana vatana katılmasının 84. yıl dönümünü tebrik ediyorum. Sürdürmekte olduğumuz yoğun çalışmalarla, 6 Şubat depremlerinin Hatay'ımızla birlikte 11 ilimizde yol açtığı yaraları sarıyoruz. İnşallah kadim şehrimiz Hatay'ımızı tarihi dokusuna uygun şekilde, çok kısa bir sürede yeniden inşa ve ihya edecek, Hataylı kardeşlerimizin her türlü sıkıntısını çözüme kavuşturacağız." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Bu vesileyle, 'şahsi meselem' diyerek Hatay'a verdiği ehemmiyeti çok net bir şekilde ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal ile bu milli dava için çabalayan herkesi rahmetle, şükranla yad ediyorum. Hataylı tüm kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum." değerlendirmesinde bulundu.




TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN