CHP'de kazan kaynıyor: Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını ifşa etti! "Atın gitsin bu adamı ne işi var"

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Özcan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait ses kaydını yayınladı. Özcan'ın, ses kaydında Kılıçdaroğlu, "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum" ifadeleri yer aldı.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2023, 20:52 Güncelleme 16 Temmuz 2023, 21:27
CHP’de kazan kaynıyor: Tanju Özcan Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını ifşa etti! Atın gitsin bu adamı ne işi var

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'taki seçim hezimetinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin sert eleştirilerde bulunan ve CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz'da "Değişim" yürüşüyüşü adı altında Bolu'dan Ankara'ya kadar yürüse de sesini koltuk sevdalısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na duyuramadı.

TANJU ÖZCAN KILIÇDAROĞLU'NUN SES KAYDINI İFŞA ETTİ I VİDEO İZLE

Söz konusu eleştirilerini sosyal medya hesabından paylaşan Özcan, son olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantıdaki konuşmasından bir ses kaydı yayınladı.



"PARTİDEN ATIN GİTSİN BU ADAMI"
"İyi dinleyin lütfen" başlığıyla yayınladığı videoda kendisiyle ilgili "Partiden atın gitsin bu adamı ne işi var" ifadelerinin kullanıldığı ses kaydında Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak 'Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz' ifadesini kullanmışsınız.

Arkamda herhangi bir 'Gizli güç' yok. Halkın gücü var." dedi.



"YETER ARTIK DÜŞÜN CHP'NİN YAKASINDAN"
Kimsenin maşası olmayacağını söyleyen Özcan, "Amacım da gizli değil, 'Değişimin Gn. Başkan'dan başlaması…' İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim.

Yeter artık düşün CHP'nin yakasından" ifadelerine yer verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN