Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz KKTC'yi ziyaret edecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk yurt dışı ziyaretini 18-19 Haziran'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yapacak. Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın açıklaması yapacak, Başbakan Ünal Üstel ile bir araya gelecek.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2023, 01:54 Güncelleme 17 Haziran 2023, 01:55
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz KKTC’yi ziyaret edecek!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC ziyaretinin ilk gününde Ercan Havalimanı Yeni Terminal Binası'nda yürütülen çalışmaları inceleyecek ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL İLE BİR ARAYA GELECEK
Pazartesi günü ise Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük ile KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret edecek Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın açıklaması yapacak, Başbakan Ünal Üstel ile bir araya gelecek.

İNCELEMELERDE BULUNACAK
Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi Yerleşkesi inşaat alanında ve KKTC Karayolları Master Plan Uygulama Projesi kapsamındaki Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu ile Girne Yolu bağlantı noktasında incelemelerde bulunacak, Yeni Ercan Havalimanı, Denizaltı Kablo Bağlantısı ve ENTSO-E Projesi'ne yönelik ön değerlendirme toplantısına katılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN