Günyüzü görmesin! FETÖ üyesi darbeci Albay Uzay Şahin tekneyle kaçarken enselendi

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir tekneye düzenlenen operasyonda aralarında FETÖ üyesi darbeci kurmay albay Uzay Şahin'in de bulunduğu 8 kişi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir tekneye düzenlenen operasyonda aralarında FETÖ üyesi darbeci kurmay albay Uzay Şahin'in de bulunduğu 8 kişi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Haziran 2023, 22:07 Güncelleme 15 Haziran 2023, 23:08
Günyüzü görmesin! FETÖ üyesi darbeci Albay Uzay Şahin tekneyle kaçarken enselendi

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından hainler ülkeden kaçmaya çalışıyor. İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir tekneye düzenlenen operasyonda aralarında FETÖ üyesi darbeci kurmay albay Uzay Şahin'in de bulunduğu 8 kişi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

URLA AÇIKLARINDA OPERASYON DÜZENLENDİ
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce takip edilen Polonya bayraklı "Gezgin" isimli yelkenli tekneye, Seferihisar Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına bağlı ekiplerce Urla açıklarında operasyon düzenlendi.

DARBECİ UZAY ŞAHİN'LE BERABER 8 KİŞİ YAKALANDI
Teknede yakalanan 8 kişi, jandarma ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemede, 5 eski asker ile 1 eski öğretmenin FETÖ soruşturması kapsamında arandığı belirlendi. Yakalanan isimlerin arasında darbeci kurmay albay Uzay Şahin'in de bulunduğu tespit edildi.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN KİLİT İSMİYDİ
FETÖ'cü eski Kurmay Albay Uzay Şahin, hain darbe girişimi gecesi Kahramanmaraş'tan İstanbul'a gelerek darbe sürecinde etkin bir rol üstlenmişti. Ancak darbe girişiminin başarısız olmasıyla Uzay Şahin firar etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

.