AK Partili olduğu için ekmek satmadı! Bıçak çekip hakaretler etti: İtlere ekmek satmıyoruz | Çalışma ruhsatı iptal edildi

Başkan Erdoğan’ın tarihi zaferi sonrası Cumhur İttifakı'na gönül veren milyonların sevinçleri sokaklara taştı. Ancak bu durumdan rahatsız olan kesimler de devreye girdi. İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırından ekmek almaya giden çocuk "Reis" diye bağırınca ağır hakaretler sonrası dükkandan kovuldu. Sonrasında çocuğun ailesi fırına gelirken işletme sahibi eline bıçak alıp "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek aileyi yine dükkandan kovdu. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırının mühürlenerek işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023, 00:07 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 11:33
AK Partili olduğu için ekmek satmadı! Bıçak çekip hakaretler etti: İtlere ekmek satmıyoruz | Çalışma ruhsatı iptal edildi

İÇİNDEKİLER

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaparken Başkan Erdoğan aldığı yüzde 52,18'lik oy oranıyla rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na 2,5 milyona yakın oy ile fark attı.

AK PARTİLİ ÇOCUĞA EKMEK SATMAYAN FIRINCININ ÇALIŞMA RUHSATI İPTAL EDİLDİ | VİDEO İZLE



Başkan Erdoğan'ın sandıktan zaferle ayrılmasının ardından Kısıklı'daki evinin önünde binlerce vatandaş toplanırken bu buluşma sonrası Başkan Erdoğan Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara hitap etti.

Ancak bu durumdan rahatsızlık duyan bazı kesimler AK Partili vatandaşlara saldırdı.



İZMİR'DE ERDOĞAN'IN ZAFERİNİ KUTLAYAN KIZA TAŞLI SALDIRI
Başkan Erdoğan topluma "kimse kaybetmeyecek" mesajı verirken, İzmir'de Başkan Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan bir genç kız bir grubun silahlı saldırısına uğradı.

ALNINDAN YARALANDI
Alnından yaralanan ve kanlar içinde kalan genç kızın olay sonrası çekilen fotoğrafında alnında şişlik olduğu görüldü.


"REİS" DİYE BAĞIRINCA DÜKKANDAN KOVULDU
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırından ekmek almaya giden çocuk, "Reis" diye bağırdığı gerekçesiyle iş yerinin sahibi tarafından ağır hakaretlere maruz kalıp dükkandan kovuldu.



"İTLERE EKMEK SATMIYORUZ"
Olay sonrası çocuğun yakınları fırına giderek yaşananlara tepki gösterince bu kez eline bıçak alan işletme sahibi, ağza alınmayacak küfürler savurdu. Çocuğu, "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek kovduğunu itiraf eden fırıncı hakkında dava açılacağı belirtildi.

MÜHÜRLENDİ RUHSATI İPTAL EDİLDİ
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırının mühürlenerek işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildiğini açıkladı.



Dursun, yaptığı açıklamada, "Artık eski Türkiye yok! Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri MÜHÜRLENEREK, işyeri açma ve çalışma ruhsatı İPTAL EDİLMİŞTİR." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN