Her seçim değişmeyen tablo! CHP'liler hezimeti kabullendi: Fondaş Nevşin Mengü ve SÖZCÜ'den "Adam kazandı" çıkışı

Milli irade sandıkta tecelli etti... Başkan Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'na fark atarak seçimi önde tamamladı. Öte yandan CHP ve yandaşları mağlubiyeti kabullenerek paylaşımlarda bulundu. Fondaş İsmail Saymaz, "AK Parti 21 yıldır bu tabloda, bu tablo değişmiyor. AK Parti milliyetçi ve muhafazakarların tek seçeneği" dedi. Nevşin Mengü de "Adam kazandı…Muhalefet için muhasebe zamanı başlıyor" ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı. CHP'nin amiral gemisi SÖZCÜ'nün sitesinde de "ADAM YİNE KAZANDI" manşeti dikkatlerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2023, 19:58 Güncelleme 29 Mayıs 2023, 00:22
Her seçim değişmeyen tablo! CHP’liler hezimeti kabullendi: Fondaş Nevşin Mengü ve SÖZCÜ’den Adam kazandı çıkışı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, ikinci yüzyılının en önemli dönemeci için bugün sandık başına gitti. İkinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimi için vatandaş oyunu verdi, milli irade tecelli etti.

Açılan sandıklardan çıkan sonuç neticesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan yarışı önde tamamladı.



Öte yandan CHP ve tabanında isyan bayrağı göndere çekildi.

Yandaş İsmail Saymaz, "CHP'nin verisi nerede? Her seçimde aynı tantana. CHP'nin verileri neden elimize ulaşmıyor?'' dedi.

Milliyetçi ve muhafazakarların tek seçeneğinin Erdoğan olduğunu belirten Saymaz, "CHP'nin oy oranlarında bir artış gözükmüyor. AK Parti 21 yıldır bu tabloda, bu tablo değişmiyor. AK Parti milliyetçi ve muhafazakarların tek seçeneği. Kılıçdaroğlu seçimde hamleler yaptı bu durumu değiştirmek için ama Erdoğan'a oy vermeye devam ettiler. Erdoğan'a oy verme alışkanlığı beka kaygısı nedeniyle devam etti." ifadelerini kullandı.




ADAM KAZANDI
Milli iradenin 'Recep Tayyip Erdoğan' kararı sonrası fondaş Nevşin Mengü'nün paylaşımı da tüm dikkatleri üzerine topladı. Mengü, "Adam kazandı…" diyerek "Muhalefet için muhasebe zamanı başlıyor" ifadelerini kullandı.



CHP'NİN AMİRAL GEMİSİ SÖZCÜ: ADAM YİNE KAZANDI
Seçim sonuçlarının netleşmesi üzerine CHP'nin amiral gemisi SÖZCÜ'nün internet sitesinde de "ADAM YİNE KAZANDI" manşeti dikkatlerden kaçmadı.

İlgili habere "Seçim sonuçları netleşti: Adam yine kazandı!" başlığı atılırken, "İkinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimi sona erdi. Gelen son sonuçlara göre AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı" ifadelerine yer verildi.



HEZİMET SONRASI İZMİR MARŞLI GAZ ALMA...
Öte yandan CHP Genel Merkezi'nde parti tabanına motivasyon pompalamak adına İzmir marşları açıldığı öğrenildi.