Ankara kulislerini karıştıran 'İYİ' bomba! Meral Akşener "Kazanamayız demedim mi?" sözleriyle cam kırıp görevli tokatladı

Türkiye bugün sandık başına gitti. Oy sayımının başlamasıyla birlikte CHP'liler kuyruklu manipülasyonu birbiri ardına sıralarken Ankara kulislerini karıştıran bir iddia ortaya atıldı. Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Merkezi'nde sinir krizi geçirip camları kırdığı, bir görevliye de tokat attığı iddia edildi. İYİ Parti liderinin sinir krizi geçirdiği anların bir haber ajansı tarafından kaydedildiği, ancak yoğun baskısı üzerine yayına vermeden silindiği gelen bilgiler arasında. Öte yandan İYİ Parti'nin krizi perdelemek adına 'Akşener neşeli' pozları servis etmesi dikkatkerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2023, 22:47 Güncelleme 14 Mayıs 2023, 23:27
Ankara kulislerini karıştıran ’İYİ’ bomba! Meral Akşener Kazanamayız demedim mi? sözleriyle cam kırıp görevli tokatladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye ikinci yüzyılının en önemli dönemeci için bugün sandık başına gitti. Milli irade oy verme işlemiyle tecelli etti.

Saat 17.00'dan sonra sayım işlemleri başladı, CHP ise ardı arkasına provokasyonları sıraladı...

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak birbiri ardına ekran karşısına geçip telaşlı bir şekilde süreci manipüle etmeye çalıştı.

BİR MANİPÜLASYON DA KILIÇDAROĞLU'NDAN: ÖNDEYİZ
Benzer bir manipülasyona da 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu imza attı. Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Öndeyiz" diyerek algılara oynadı.



ANKARA'YI KARIŞTIRAN KULİS
CHP'lilerin 'öndeyiz' manipülasyonlarıyla eş güdümlü olarak Ankara'yı karıştıran bir kulis kayıtlara geçtİ.

AKŞENER CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRİP BİR GÖREVLİYİ TOKATLADI
Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Merkezi'nde sinir krizi geçirip, 'Ben size kazanamayız demedim mi?' sözleriyle camı çerçeveyi kırdığı, bir görevliye de tokat attığı iddia edildi.



Akşener'in sinir krizi geçirdiği anların bir haber ajansı tarafından kaydedildiği, ancak İYİ Partili kurmayların yoğun ısrarı ve baskısı sonucu yayına verilmeden silindiği gelen bilgiler arasında.




KRİZİ PERDELEMEK ADINA "AKŞENER NEŞELİ" POZLARI
Öte yandan Ankara'yı karıştıran kulis sonrası İYİ Parti tarafından servis edilen 'Akşener neşeli' pozları dikkatlerden kaçmadı. Bu durum İYİ Parti'nin krizi perdeleme çabası olarak yorumlandı.



KRİZ İDDİALARINI ÜZERİNDEN ATTI MANİPÜLASYON YAPTI
Meral Akşener de "Yine ve yeniden algı çalışmalarından beslenen bir seçim gecesindeyiz... Ama yemezler, çünkü biz bu filmi daha önce çok izledik. Milletimizin verdiği her bir oyun sonuna kadar peşindeyiz! Sabaha kadar buradayız! Merak etmeyin; güneş yerinde her şey yolunda! KAZANIYORUZ!" paylaşımıyla hem kriz iddialarını üzerinden atmak istedi hem de manipülasyon yaptı.