Mustafa Sandal ve firari vatan haini Can Dündar alay konusu oldu! AK Parti'nin miting fotoğrafını CHP mitingi zannedip paylaştılar

7'li koalisyonun İstanbul, Maltepe'de düzenlediği miting büyük hüsranla sonuçlandı. Kalabalık oluşturmak için çevre illerden otobüsler kaldırılmasına rağmen alanda büyük boşluklar görülürken, CHP'ye verdiği destekle bilinen Mustafa Sandal, Başkan Erdoğan'ın 2014 yılında İstanbul'da yaptığı miting görüntülerini CHP mitingi sanarak paylaştı. Sandal'ın bu gönderisini firari vatan haini Can Dündar alıntılarken, ikili sosyal medyada alay konusu oldu.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2023, 22:23 Güncelleme 07 Mayıs 2023, 00:14
Mustafa Sandal ve firari vatan haini Can Dündar alay konusu oldu! AK Parti’nin miting fotoğrafını CHP mitingi zannedip paylaştılar

İÇİNDEKİLER

Türkiye adım adım seçimlere doğru giderken HDP ve PKK'nın yanında altılı koalisyonun da Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ortaklarıyla birlikte İstanbul'da bir miting düzenledi.



BAŞKAN ERDOĞAN'IN MİTİNG FOTOĞRAFLARINI KULLANDILAR
Başta Kocaeli olmak üzere çevre illerden de otobüslerin kaldırıldığı mitingte beklenen kalabalık sağlanamazken muhalefete destek veren şarkıcı Mustafa Sandal, geçmişte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği İstanbul Mitingini, bugünkü CHP mitingi sanarak paylaştı.

MUSTAFA SANDAL VE CAN DÜNDAR ALAY KONUSU OLDU I VİDEO İZLE



"İSTANBUL'UMUZ DA KIRMIZI BEYAZ"
Sandal paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düşerken sosyal medyada gündem oldu.



FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR ALINTILADI
Sandal'ın bu paylaşımı sonrası Fondaş Can Dündar da Mustafa Sandal'ın paylaşımın alıntıladı. Dündar da Başkan Erdoğan'ın 2014 İstanbul Mitingini bugün gerçekleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi sanarak paylaşım yaptı.



Dündar yaptığı paylaşıma "İstanbul'u alan, Türkiye'yi alır. İstanbul alındı, sırda Türkiye'de..." ifadelerini kullandı.



KENDİ KAYNAKLARI DA DOĞRULADI
Öte yandan CHP'lilerin güvendiği kaynaklardan biri olan Teyit.org da miting fotoğrafının AK Parti'ye ait olduğunu paylaştı.