A Haber muhabiri Fatih Özyar'a Hollanda'da skandal saldırı! Sol Parti sandık müşahitleri tarafından darp edildi

Yurt dışında oy verme işlemleri tüm hızıyla sürmeye devam ederken, A Haber bölgedeki durumu seyircilere aktarıyor. Tüm bunların gölgesinde Hollanda’da skandal bir olay yaşandı. A Haber Muhabiri Fatih Özyar Sol Parti'nin sandık müşahitleri tarafından saldırıya uğradı. Cep telefonlarına da zarara verilen Özyar yaşadığı dehşet anları canlı yayında anlattı.

Giriş Tarihi 30 Nisan 2023, 21:09 Güncelleme 30 Nisan 2023, 21:23
A Haber muhabiri Fatih Özyar’a Hollanda’da skandal saldırı! Sol Parti sandık müşahitleri tarafından darp edildi

İÇİNDEKİLER

Hollanda'nın Amsterdam bölgesinde Türk vatandaşlarının oy kullandığı bölgede yayın yapan A Haber Muhabiri Fatih Özyar fiziki saldırıya uğradı. Özyar katıldığı canlı yayında saldırı anında yaşananları anlattı.

A HABER MUHABİRİNE SKANDAL SALDIRI I VİDEO İZLE



BİNADA SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ
Oy verme işlemlerinin başladığı anlardan itibaren gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz. Amsterdam'da oy işlemlerinin gerçekleştiği binada süreci takip ediyoruz.



9 NUMARALI SANDIKTA TARTIŞMA ÇIKTI
Burada oy verme işlemleri sürerken 9 numaralı sandıkta bir tartışma çıktı. Sandığa yaklaşınca da cep telefonuyla görüntülemek istedim. Görüntüleme esnasında 3 kişi yanıma geldi.



A HABER MUHABİRİNE KAFA ATTILAR
Kötü ifadeler kullanarak "Provokatörlük yapıyorsun. Ne istiyorsun?" ifadelerini kullanıp birisi bana kafa attı. Sonrasında da beni darp ettiler.



2 TELEFONA DA ZARAR VERDİLER
Bana saldıran kişiler telefonu da almak istediler. Bir tanesi ayağının altına telefonu alarak tekmeledi. 2 telefonum da büyük hasar gördü. Olay yerine güvenlik güçleri geldi.



SOL PARTİ MÜŞAHİTLERİ...
Olayların sakinleşmesini bekledim. Sol Parti müşahitleri olduğu söyleniyor. Bu isimler hala burada görevini sürdürmeye devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN