Kılıçdaroğlu İstanbul'da karargah kurduğu otelde işadamları ile bir araya geldi!

İşadamları, İstanbul’da karargah kurduğu otelde Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Sorularına aldıkları cevap, tatmin etmedi... Öte yandan TÜSİAD heyeti, bir süre önce Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkez’de ziyaret etmişti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2023 Güncelleme 21 Nisan 2023, 06:58
Kılıçdaroğlu İstanbul’da karargah kurduğu otelde işadamları ile bir araya geldi!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mutfakta çektiği videolarla fakir edebiyatı yaptı. Ardından İstanbul'da geceliği 100 bin lira olan beş yıldız otel odasını kapattı. Oradan da yayın yaptı. O günden itibaren o otele kapağı attı. İstanbul'a her geldiğinde aynı yerde kaldı.

İddiaya göre son olarak üç gündür kaldığı lüks otelde, 150 işadamını ağırladı. CHP lideri, basına kapalı yapılan toplantıda TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, eski başkan Simone Kaslowski, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, TAŞD Başkanı Tankut Turnaoğlu ve İş Dünyası Konfederasyonu yöneticileri ile avukatların da bulunduğu 150 kişiye vaatlerini anlattı.

Ama işadamlarının toplantıdan memnun ayrılmadığı iddiası ortaya atıldı. İş insanlarında "Millet İttifakı'nın ekonomiye ilişkin kadrosu ve somut önerileri yok" şeklinde görüş oluştuğu hatırlatıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN