Sadece tramvay değil... CHP'li İBB yönetimindeki İstanbul'da sorunlar raydan çıktı! 'Ekremzede' bir megakent...

CHP'li İBB'nin algı ve PR temelli belediyecilik anlayışının ceremesini İstanbullu ödüyor. Ekrem İmamoğlu'nun siyasi ikballeri doğrultusunda unuttuğu megakentte sorunlar katlanarak büyüyor. Bu durumun en somut örneği ulaşım alanın karşımıza çıktı. Bozulan İETT otobüsleri, aksayan seferler, çalışmayan metroların gölgesinde tramvaylarda da sorun baş gösterdi. Geridwe bıraktığımız gün Güngören'de raydan çıkan ve ulaşımı aksatan tramvayına ardından bugün de Gülhane'de tramvay çıktı. CHP yönetimindeki İstanbul'da sorunların 'raydan çıktığı' bir kez daha tescillenmiş oldu.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2023, 17:13 Güncelleme 16 Nisan 2023, 18:13
Sadece tramvay değil... CHP’li İBB yönetimindeki İstanbul’da sorunlar raydan çıktı! ’Ekremzede’ bir megakent...

İÇİNDEKİLER

CHP'li İBB'nin işbilmezliği İstanbulluyu mağdur etmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız gün Güngören'de raydan çıkan tramvayın ardından bugün de Sirkeci'de raydan çıkan tramvay seferleri aksattı.

YAYA TRAFİĞİ OLUŞTU
Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay Gülhane durağına geldiği sırada raydan çıktı. Tramvay arızası nedeniyle yaya trafiği oluştu.

Olay, saat 15.30 sıralarında Gülhane durağında meydana geldi. Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay durağa yaklaştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı.

Olay nedeniyle tramvay yolunda yaya trafiği oluştu. Olay nedeniyle Kabataş-Bağcılar yönünde seferler durduruldu. Ekiplerin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmasının ardından tramvay tekrar raya oturtuldu.

SEFERLER ÇİFT YÖNLÜ DURDU
Olay nedeniyle bölgede seferler çift yönlü durdurulurken, tramvaydan inen yolcular Sirkeci ve Sultanahmet durakları arasında yürüyerek ilerledi. Duraklarda da yoğunluk oluştuğu gözlendi.

İhbar üzerine polis, zabıta ve Metro A.Ş. ekipleri olay yerine geldi. Ekipler olay yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

SEFERLER KABATAŞ-BAĞCILAR ARASINDA YAPILMAYA BAŞLANDI
Kaza nedeniyle 1 saati aşkın süre aksayan tramvay seferleri, ekiplerin çalışmaları sonucu aracın rayına oturtulmasının ardından normale döndü.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerin Kabataş-Bağcılar arasında yapılmaya başlandığı duyuruldu.

Öte yandan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetiminin siyasi ikballeri uğruna İstanbulluyu hizmetten mahrum bırakması tepkileri de beraberinde getirdi.



İSTANBULLU 'EKREMZEDE' OLDU
Önce aday olmak için Meral Akşener'le birlikte türlü senaryolar yazan ardından Cumhurbaşkanı Yardımcılığı'na razı edilen Ekrem İmamoğlu, 2023 emelleri doğrultusunda şehir şehir gezerek İstanbul'a hizmet bir kenara bırakmış vaziyette.

Megakentte çözülemeyen sorunlar katlanarak büyürken CHP yönetimi algı ve PR temelli belediyecilik anlayışı güdüyor.

Tam da bu noktada milletin derdiyle dertlenen AK Parti ile, milleti belediyecilikten mahrum bırakan CHP'in farkı ortaya çıkıyor.