Son dakika: Yerli otomobil Togg Viyana sokaklarında! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Avusturyalı mevkidaşı ile görüştü!

Son dakika haberleri… Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Viyana'da Avusturyalı mevkidaşı Alexander Schallenberg ile gerçekleştirdiği görüşmeye, Dışişleri Bakanlığı'na ait Togg aracı ile geldi. Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Viyana sokaklarında Togg ile tur attı.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2023, 16:55 Güncelleme 14 Nisan 2023, 19:34
Son dakika: Yerli otomobil Togg Viyana sokaklarında! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Avusturyalı mevkidaşı ile görüştü!

İÇİNDEKİLER

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere Avusturya'ya gitti.

YERLİ OTOMOBİL TOGG VİYANA SOKAKLARINDA I VİDEO İZLE

Bakan Çavuşoğlu, başkent Viyana'daki temasları çerçevesinde ilk olarak Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg'le bir araya geldi.

Daha sonra heyetler arası toplantıya katılan Bakan Çavuşoğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Deprem yardımları için teşekkür ettik. Ekonomik, ticari ve kültürel iş birliğimizi devam ettireceğiz. Ukrayna, Suriye ve Güney Kafkasya'daki gelişmeleri ele aldık" ifadelerini kullandı.

TOGG, VİYANA SOKAKLARINDA
Bakan Çavuşoğlu, Avusturyalı mevkidaşı Schallenberg ile görüşmesine Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg ile gitti.

Görüşmenin ardından bakanlıktan Schallenberg tarafından uğurlanan Çavuşoğlu, Avusturyalı mevkidaşına Togg hakkında bilgi verdi.

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Viyana sokaklarında Togg ile tur attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN