85 milyon özlemine kavuştu! Togg yollara çıktı, vatandaş büyük ilgi gösterdi! Bakan Mustafa Varank programa Togg'la geldi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobiili Togg yollara çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar büyük beğeni topladı. Bakan Varank paylaşımında , "Millet özlemiyle buluştu" ifadelerini kullanırken, Bakan Nureddin Nebati, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz." dedi. Öte yandan Bakan Varank İstanbul'da katılacağı bir programa yerli otomobil Togg ile geldi.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2023, 00:11 Güncelleme 08 Nisan 2023, 11:48
85 milyon özlemine kavuştu! Togg yollara çıktı, vatandaş büyük ilgi gösterdi! Bakan Mustafa Varank programa Togg’la geldi

İÇİNDEKİLER

Türkiye yerli otomobili Togg'a kavuştu. İlk Togg Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilirken sevkiyatlar hız kazandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Togg'u teslim aldı.



"TÜM HAYALLERİ BİRER BİRER GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştiren Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:



"Hepimizin ortak gururu, yerli ve milli Togg otomobilimizi bugün teslim alarak büyük bir heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



"TOGG ANLATILMAZ YAŞANIR"
Bakan Nebati, 'Togg anlatılmaz yaşanır' notuyla yaptığı paylaşımda, "Bu muhteşem akıllı cihazın üretilmesi için büyük bir irade koyan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.



"MİLLET ÖZLEMİYLE BULUŞTU"
Diğer bir Togg paylaşımında da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bulundu. Sosyal medya hesabından "Millet, özlemiyle buluştu" diyen Varank, "Söz verdiğimiz gibi, Togg yollarda…" ifadelerini kullandı.



POZ VERENDE VAR EGZOZ ARAYANDA
Bakan Varank'ın paylaşımnda bulunduğu fotoğraf kareleri büyük beğeni topladı.



Fotoğraflarda vatandaşarın yoğun ilgisi görülürken, birbirinden renkli kareler ortaya çıktı.

BAKAN VARANK PROGRAMA TOGG'LA GELDİ
Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank İstanbul Üsküdar'da katılacağı programa yerli otomobil Togg ile geldi.

Togg vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karışlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN