İYİ tiyatro kötü bitti! Meral Akşener'in algı operasyonu kısa sürdü

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na kurşun isabet etti. Olay daha aydınlanmadan Meral Akşener, hemen algı operasyonuna girişti. Polis, mermilerin hırsızları kovalayan inşaat bekçisinin silahından çıktığını belirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2023 Güncelleme 01 Nisan 2023, 11:25
İYİ tiyatro kötü bitti! Meral Akşener’in algı operasyonu kısa sürdü

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da dün sabah Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na kurşun isabet ettiği belirlendi. İhbar üzerine çok sayıda polis parti binasına gitti. Hemen il başkanlığına geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olay daha soruşturma aşamasındayken ortalığı yangın yerine çevirip hükümeti suçladı. Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu da binaya giderek, Akşener ile birlikte sözde saldırıyı siyasi kampanyaya dönüştürdü. Ancak İçişleri Bakanı Soylu, olayın gerçek yüzünün ortaya çıktığını açıkladı.

Soylu, "İl binasının karşısında bir inşaat var, birkaç gündür hırsız dadanmış. Bir bekçi tutmuşlar. Bekçi, gece hırsızları görünce bir şarjör boşaltmış. Buradan siyasi malzeme çıkarmamak gerekiyor" dedi. İnşaat bekçisi M.E., gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



PROVOKATİF DİLİ KINIYORUZ
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Akşener'in Sayın Cumhurbaşkanı'mızı suçlayan açıklaması sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır. Bu yakışıksız ve provokatif dili kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN