Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi

Akşener, Kılıçdaroğlu için “Geri zekalı, yenile yenile kibirlendi” dedi. Kemal Bey de “Ağzı bozuk! siyasi operasyoncu” karşılığını verdi. Ama 3 gün sonra fırtına dindi, u dönüşüne geçti: Meral hanım merttir! Ülkücü damarı var!

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi

Siyaset tarihi, böyle komedi görmedi! Meral Akşener ile Kemal Kılıçdardoğlu, birbirine girdi. Masa devrildi! Tepkiler yükseldi! Mahallenin medyası, el birliğiyle Akşener'e yüklendi. Piyanist Fazıl Saybile "Sifonu çek, gitsin"dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-2

YIlmaz Özdil ise Meral Hanım'a destek verdi. Kapı dışarı edildi. Ama anketler, düşüşü gösterdi! Masa çark etti! "Öpüştük, barıştık" denildi! Bunu gören Kılıçdaroğlu da dönüverdi: Meral Hanım'a müteşekkirim! Ekrem evladım, Mansur dostum!

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-3

KARİZMASI YOK KAZANAMAZ
2 Mart'ta masadan kalkan İP lideri Meral Akşener, sonra geri döndü. Yüzü de baskılar nedeniyle döndüğü kanıtlar gibiydi. Dünyanın önde gelen yayın organları, Altılı Masa'da krizin "şimdilik" çözüldüğünü yazarak, Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimalinin pek olmadığına dikkat çekti:

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-4

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-5 NEW YORK TIMES:Nihayet Erdoğan'a karşı bir aday çıktı. Dünyanın 20 büyük ekonomisinden biri olan Türkiye'nin ekonomik geleceği de oylanacak.
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-6 BLOOMBERG:Birçok çekişme sonrası muhalefetin adayı Kılıçdaroğlu. Muhalefet, seçilirse ortodoks politikalara dönüş sözü veriyor.
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-7 REUTERS:Kılıçdaroğlu'nun kampanyalardaki düşük karizması sayesinde bir düzineden fazla seçim zaferi kazanan Erdoğan'a karşı bir kez daha aday.
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-8 BBC:Anketlere göre Erdoğan'ın otoriter yönetimi ile geçen 20 yıldan sonra son derece kutuplaşmış haldeki ülkede başa baş bir seçim yaşanacak
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-9 GUARDIAN:74 yaşındaki Kemal Kılıçdaroğlu'nun 20 yıl sonra Erdoğan'ı koltuğunda edecek karizmadan yoksun.
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-10 AFP:parçalanmış muhalefet bir kez daha Kılıçdaroğlu üzerinden birleşti.
Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-11 LE MONDE: Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında karizma eksikliği yaşıyor. Yani Kılıçdaroğlu'nun düşük karizması, Erdoğan'ı geçecek güçte değil...

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-5

KÜÇÜK ORTAKLARIİKNA ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın küçük ortaklarını ikna ederek büyük ortak Akşener'i oyun dışına atmayı başardı. Milliyetçi İyi Partililer, bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-6

KÜÇÜLÜR
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal da Altılı Masa'da yaşanan kriz ve geri adım hakkında açıklamalarda bulundu. Baykal, "İyi Parti'liler dönüşü olmayan yola girdiler. Kılıçdaroğlu koltuğuna yerleşince kendisini CHP Genel Başkanlığı'na taşıyan Önder Sav'ı hemen nasıl görevden aldıysa ilk iş Akşener'i yetkisizleştirir. İcracı bakanlıklar İyi Parti'ye verilmez. İyi Parti herhangi bir konuya karşı çıkarsa HDP dışarıdan, (belki de içeriden) destek olur. İyi Parti vekillerini de kendi gücüyle seçtireceğinden, böyle bir ittifak ile Akşener'in büyümesi değil yalnızca küçülmesi söz konusu" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ışık hızıyla döndü! “Ağzı bozuk! Siyasi operasyoncu” dediği Akşener'e övgüler dizdi-7

YİNESATAR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu: Masayı devirip tekrar oturanlar, ilkesizlik ve güçlüksüz numuneleridir. Masayı devirene tekrar sandalye sunmak çürümüş bir siyasetin ilkesizliği değil midir? Masaya geri oturan söylediği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak? Bir kere satan yine satar yine satacaktır. Siyaseti fitneye, çadır tiyatrosuna, kavga ve kutuplaşma arenasına çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Nahoş tezgahlara gelmeyeceğiz.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler