Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ile kahvaltıda buluşup onca hakareti afiyetle sindirdi!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarına “Gerizekalılar” dedi. Kemal bey, ses etmedi! “Uyumsuzluk yok” diyerek kıvırmayı seçti. Hatta Meral Hanım’la kahvaltıda buluşup onca hakareti afiyetle sindirdi!

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 28 Şubat 2023
Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ile kahvaltıda buluşup onca hakareti afiyetle sindirdi!

İÇİNDEKİLER

İki lider, Ankara'da buluştu. Kahvaltı masasına oturdu. Çayları doldurdu! Bugüne kadar hiç masaya gelmemiş gibi adaylık mevzularını konuştu!

KAHV'ALTILI' MASA | VİDEO İZLE



Akşener'in"geri zekalı, ahmak, saçma" şeklindeki hakaretleri unutuldu! Yerine yumurta, salam, sucuk, pastırma konuldu. Bu kez kahvaltılı masa alay konusu oldu!

Altılı Masa'da gerilin geçtiğimiz Cuma günü zirveye çıkmıştı. İyi Parti lideri Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de yaptığı miting sonrası kendisini eleştiren Kılıçdaroğlu'nun kurmayları için, "Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Sonuç geri zekalılık" demişti. Bu sözler sonrası Kılıçdaroğlu'nun kurmayları, bu konuda sessiz kalan CHP liderine baskı kurmuştu. Pazar günü de Kılıçdaroğlu, kurmaylarından adaylık konusunda tam yetki alınca, Meral Akşener'le kahvaltı için sözleşti.

Dün Ankara'da Akşener ile Kılıçdarğlu'nun kahvaltısı yaklaşık 2 saat sürdü. Kulislere göre, Kılıçdaroğlu Akşener'e "geri zekalı, ahmaklar" gibi sözleri nedeniyle kırgınlığını dile getirdi. Akşener de aynı şekilde Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarının kendisi için, "Fırsatçı, terbiyesiz, saygısız" diye yaptığı eleştirileri gündeme getirdi. İki liderin de aslında birbirlerinin açığını aradığı da kulislere yansıyan önemli iddialardan biri oldu.

SORUN YOKMUŞ
Kılıçdaroğlu'nun kahvaltı öncesi bir gazeteciye yaptığı açıklamalar tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu, "Altılı Masanın dağılacağı söylentileri asılsız, kopma ihtimali yok. Her ne kadar uyumsuz olduğumuz havası yaratılmak isteniyorsa da Masa uyumlu çalışıyor. Elbette ki zaman zaman masada ya da belli alanlarda birlikte çalışan arkadaşlarımız arasında farklı görüşler dile getiriliyor" dedi. Bu sözler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN