Afyon-Şuhut yolunun açılışını yapan Başkan Erdoğan önemli açıklamalara imza attı

Başkan Erdoğan, Afyon-Şuhut yolunun açılışını yaptı: 2023 yılında ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin kilometreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2023 Güncelleme 03 Şubat 2023, 07:04
Afyon-Şuhut yolunun açılışını yapan Başkan Erdoğan önemli açıklamalara imza attı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Afyon-Şuhut yolu açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı:
Hükümete geldiğimizde ülkemizin bölünmüş yol uzunluğu sadece 6 bin 100 kilometreydi. Biz, 20 yılda yaklaşık 23 bin kilometre yeni yol yaparak bu rakamı 29 bin kilometreye yaklaştırdık.



Hayata geçirdiğimiz ulaştırma projelerimiz sayesinde, 81 vilayetimizi yatırımla, istihdamla, üretimle, ihracatla buluşturduk. Cumhuriyet tarihinin en adil, hakkaniyetli, eşitlikçi siyasi, ekonomik, sosyal altyapısını kurduk.
Eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, enerjiden sanayiye her alanda, artık ülkemizin tüm fertleri hayallerini gerçekleştirebilecek imkâna sahiptir.
Ülkeye 20 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle kazandırdığımız her yatırımı, her projeyi, milletin hanesine yazdırdığımız her başarıyı Türkiye Yüzyılı'nın girizgâhı olarak kabul ediyoruz.
Türkiye Yüzyılı adını verdiğimiz bu atılımıları, tıpkı 2023 hedeflerimiz gibi, siyasi değil millî bir vizyon olarak görüyoruz.

Başkan Erdoğan, "Millî mücadele destanının yazılmasında Büyük Zafer'e ev sahipliği yaparak en kritik rolü üstlenen Afyonkarahisar'ın, Türkiye Yüzyılı destanında öncülüğünü kimseye kaptırmayacağına inanıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN