Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Gençlerimizle aramıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan bir kez daha meydan okuyorum. Gençlerimizle aramıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz” dedi. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2023 Güncelleme 09 Ocak 2023, 06:59
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Gençlerimizle aramıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz

İÇİNDEKİLER

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Volkswagen Arena'da ÜniAKFest (Üniversiteli AK Gençlik Festivali) düzenlendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, burada gençlerle bir araya geldi. Önemli mesajlar verdi:
Türkiye Yüzyılı'nı emanet edeceğimiz bu gençlik milletimizin asırlardır kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürecek gençlerdir. Çünkü üstümüze dökülen güneşiyle bulutları dağıtacak bu gençlik, maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı gençliktir.
Bu gençlik, kendisine, zincir vurmaya kalkan çılgınları kükremiş sel gibi aşıp geçen gençliktir. Bu gençlik kalbindeki iman, yüreğindeki cesaret, bileğindeki güç ve Allah vergisi zekasıyla enginlere sığmayan gençliktir.
Son dönemde birileri ısrarla kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış bir takım görüntüler, sokak röportajları üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar.
Birileri sosyal medya mecralarında kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle el ele, gönül gönüle, Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz.
Buradan üniversiteli AK Gençliğe çağrıda bulunmak istiyorum. Üniversite kampüslerinde, kütüphanelerde, kantinlerde, velhasıl her yerde göğsünüzü gere gere AK Gençlik'in sesini duyurun...



SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Başkan Erdoğan, Antalya'da partisinin Kadın Kolları Teşkilatınca düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programında konuştu: Önümüzde uzun bir yol var. Şurada artık bir 4-5 ay gibi dönemde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yoğun bir çalışma yapıp, inşallah sandıkları patlatırcasına bir neticeyi alacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de biz imar edeceğiz. İşimiz çok.



Başkan Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara Duymayanlara" adlı şarkısına eşlik etti. Erdoğan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023'e dair hedeflerimizin her safhasını gençlerimizle yürüttük. Şimdi de Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyoruz. Bunun için önce 2023 seçimlerini 16'ıncı seçim zaferimizle taçlandırmamız gerekiyor" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN