ÜniAK FEST'te gençlerden Başkan Erdoğan'a büyük destek! Cengiz Kurtoğlu sürprizi...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen ÜniAK FEST Programına katıldı. Salona geldiğinde protokol yerine tribünlere oturan Erdoğan'a gençler sevgi gösterisinde bulundu. Öte yandan Başkan Erdoğan'ın konuşması sonrası salonda büyük bir sürpriz yaşandı. Usta sanatçı Cenigz Kurtoğlu sahneye gelerek şarkı söyledi.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2023, 14:40 Güncelleme 08 Ocak 2023, 22:37
ÜniAK FEST’te gençlerden Başkan Erdoğan’a büyük destek! Cengiz Kurtoğlu sürprizi...

İÇİNDEKİLER

Türkiye 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adım adım yaklaşırken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gençlerle buluştu. Volkswagen Arena'da düzenlenen ÜniAK FEST Programına katılan Başkan Erdoğan, saat 14.00 sıralarında salona girdi.

Protokol tribününe oturmak yerine gençlerin arasına geçen Başkan Erdoğan, programın açılışını buradan takip etti. Başkan Erdoğan'ın salona girmesiyle birlikte hareketlenen gençler büyük bir sevgi gösterisinde bulundu.

Ardından konuşmak için kürsüye gelen Başkan Erdoğan'a sevgi gösterileri bu sırada da devam etti. Erdoğan'ın sahneye çıktığı sırada sanatçı Sinan Akçıl ve Irmak Arıcı da kürsüye gelerek AK Parti için yaptıkları şarkıyı seslendirdi.

Salonda bulunan gençler de şarkıya eşlik ederken, şarkının adını içeren "Erdoğan Şarttır" şeklinde bir pankart açıldı.

Başkan Erdoğan'ın konuşması sırasında gençler ellerinde tuttukları pankartları havaya kaldırdı. Erdoğan, gençlerin elinde bulunan pankartları okurken; gençlerin "Özeniyorlar ama çözemiyorlar", "Kalite standartlarımız gereği sadece Reis'e ve AK Parti'ye oy veriyoruz", "Seni sorsunlar benden bir tek ben anlarım" yazılarının yazdığı görüldü.

BAŞKAN ERDOĞAN'A BÜYÜK SÜRPRİZ
Başkan Erdoğan'ın konuşmasının ardından salonda büyük bir sürpriz yaşandı. Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahneye gelerek bir şarkı söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN