Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü toplantı kararı! Tüm vekiller çağrıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Tüm vekillerin katılımının zorunlu olduğu toplantı basına kapalı olarak icra edilecek. Bu gelişme tüm dikkatleri de üzerine topladı. "Kılıçdaroğlu adaylığını mı ilan edecek?" sorusu akıllara geldi.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2022, 23:35 Güncelleme 12 Aralık 2022, 00:16
Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan olağanüstü toplantı kararı! Tüm vekiller çağrıldı

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (12.12.2022) saat 09.00'da olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Katılımın, tüm milletvekillerine zorunlu olduğu bildirildi.

Öte yandan olağanüstü toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilicek.



MASADA NE VAR?
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Kılıçdaroğlu'nun çağrısı olması nedeniyle basına kapalı toplantı hakkında açıklama yapamayacaklarını belirtti.

Karabat, toplantıda birden fazla gündemin olduğunu sözlerine ekledi.




12.12.2022...
Öte yandan söz konusu toplantının 12.12.2022 tarihinde icra edilecek olması ise oldukça dikkat çekici. Bu durum "Kılıçdaroğlu adaylığını mı ilan edecek?" sorunu da akıllara getirdi.


KILIÇDAROĞLU'NDAN ADAYLIK İLANI: "SANA RAKİP OLMAYA GELİYORUM EY DÜNYA"
ABD ve Londra'da icazet yoklayan ve 3 Aralık'ta "Sana rakip olmaya geliyorum ey dünya. Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" ifadelerini kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aleni bir şekilde adaylığını ilan etse de bu durum ittifak ortaklarınca pek de karşılık görmüyor.

Bilindiği üzere Meral Akşener ve İYİ Parti tabanı, 'Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz' endişesine sahip. Partililer aynı zamanda da genel başkanları Meral Akşener'i aday olarak görmek istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN