Almanya’da FETÖ’cü alçak Ercan Karakoyun, A Haber muhabiri İsmail Erel'e saldırdı

Son dakika haberi! Almanya'nda düzenlenen Frankfurt Kitap Fuarı'nda FETÖ'nün sözde Almanya imamı Ercan Karakoyun, A Haber ekibine saldırıda bulundu. FETÖ’cü Karakoyun, A Haber muhabiri İsmail Erel'in telefonunu zorla elinden almaya çalışırken Erel elinden yaralandı. Hastaneye giderek darp raporu alan Erel'in, Ercan Karakoyun hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2022, 18:12 Güncelleme 24 Ekim 2022, 09:20
Almanya’da FETÖ’cü alçak Ercan Karakoyun, A Haber muhabiri İsmail Erel’e saldırdı

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Frankfurt Kitap Fuarı'nda, A Haber muhabirleri İsmail Erel ve Fatih Yılmaz ile Sabah Gazetesi Muhabiri Mustafa Akbaba, haber çalışması gerçekleştiriyordu.



Fuarda FETÖ'nün medya tetikçilerinden firari Cevheri Güven ile FETÖ'cü Bedrettin Uğur "Gerçek Demokrasilerde İnsan Hakları" adlı programı düzenliyordu.

FETÖ, A Haber ekibinin programda Türkiye'yi karalama propagandası yürüten FETÖ'cüleri kayıt altına aldığı sırada saldırıda bulundu.


Fetullah Gülen'in Almanya Temsilcisi Ercan Karakoyun, A Haber muhabiri ve SABAH'ın Almanya Temsilcisi İsmail Erel'e saldırdı. Karakoyun, kamuya açık alanda Erel'in elinden cep telefonunu almaya kalkıştı. Telefonunu bırakmayan Erel, bileğinden yaralandı.


Polise şikâyette bulunan Erel, ifadesi alındıktan sonra fuar doktoruna yönlendirildi, darp raporu aldı.



FETÖ'CÜDEN ALÇAK SALDIRI | VİDEO İZLE

Karakoyun ise olay yerinden hemen kaçtı. Olayın tanıklarından SABAH muhabiri Mustafa Akbaba, "Önce benim SABAH adına çalıştığımı öğrendiler. Ardından İsmail Erel'i de fark edip Karakoyun'a durumu anlattılar" dedi.



KAYIT ALTINA ALINDI
İki FETÖ'cünün Karakoyun'un saldırısı anında önüne geçip görüntü almasını engellediğini ifade eden Akbaba, "O sırada Fatih Yılmaz'ı fark edemediler. Olay anbean kayıt altına alındı" diye konuştu. Erel, polise verdiği ifadede kamuya açık bir alanda bir gazeteci olarak işinin yapılmasına engel olunup darp edildiğini söyledi.



FETÖ'CÜLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Erel, daha sonra Alman polisine giderek FETÖ'cü kalleşlerden şikayetçi oldu. Hastaneye giderek darp raporu alan Erel'in, Ercan Karakoyun hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden devletin üst düzey bürokratları ve siyasetçilerine yönelik kara propaganda ve dezenformasyon içerikli videolarıyla tanınan FETÖ'nün Goebbels'i olarak bilinen ve örgütün propaganda imamı olan firari Cevheri Güven, Frankfurt Kitap Fuarı'nda yine firari FETÖ'cü Bedrettin Uğur'un sorularını yanıtladı. Sabah'ta yer alan habere göre, FETÖ'cü Güven hakkında Adalet Bakanlığı Ağustos ayında Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin almış olduğu tutuklamaya yönelik yakalama kararını Almanya Adli Makamlara göndermiş, talep yazısında Güven'in Türkiye'ye iade edilmesi istenmişti.



FETÖ'CÜ ENES KANTER DE FUARDAYDI
Söz konusu fuarda dün de FETÖ'cü Enes Kanter, konferans düzenlemiş, Türkiye hakkında kara propaganda yürütmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN