CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği

İBB, yine hizmet dışı kaldı! Bu kez de toplu ulaşımı kilitlemeyi başardı! Aksayan seferler nedeniyle Yenibosna ve Uzunçayır metrobüs duraklarında insan trafiği yaşandı. İstanbullu isyan bayrağını açtı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmette değil çilede sınırları zorladı! Toplu taşımada yaşanan arıza ve aksaklık, vatandaşı bıktırdı! Mega Kent, haftanın ilk gününe kaosla başladı! İstanbul'daki metrobüs hattında sistem adeta sınıfta kaldı! Sabah saatlerinde araçların seyrek gelmesi üzerine duraklar doldu taştı!

Yenibosna yaya üst geçidinde adeta insan trafiği yaşandı. Yolcular, işine okuluna geç kaldı. Benzer manzara, Kadıköy'deki Uzunçayır metrobüs durağında da vardı.



CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-1

CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-2 Her şey çok güzel dimi İstanbul!
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-3 Halkım metrobüse binmek için birbiriyle yarışıyor.
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-4 İstanbul'da araç trafiği bitti, insan trafiği de başladı.
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-5 Bir tane fazladan araç göndermeyin aman sakın!
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-6 Yürüyerek gitsem işe çoktan yetişmiştim.
CHP'li İBB İstanbulluyu yine perişan etti! Metrobüs duraklarında insan trafiği-7 Tüm İstanbul, Yenibosna metrobüs durağında sanırım.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler