Başkan Erdoğan TÜGVA Genel Kurulu’ndan gençlere seslendi!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Genel Kurulu’ndan seslendi: Ben muhafazakar devrimci gençlerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2022 Güncelleme 10 Ekim 2022, 06:58
Başkan Erdoğan TÜGVA Genel Kurulu’ndan gençlere seslendi!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu önünde bekleyen kalabalığa seslendi. Başkan Erdoğan, asgari ücret 2023 ile ilgili önemli mesajlar vererek "Aralık ayında yapılacak olan düzenleme ile asgari ücreti en uygun rakama çıkaracağız" dedi. Daha sonra salonda gençlere hitap eden Erdoğan, "Bizim ne terör örgütlerine ne de sapkın akımlara kaptıracak bir tane dahi evladımız yoktur" ifadelerini kullandı. Erdoğan şöyle devam etti: Demokrasi diyenlerin maskeleri inince altından barbar suratıları çıktı. Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Hak hukuk diyenlerin maskeri inince altından zalim suratları fırladı. Hoşgörü, çoğulculuk, öteki diyenlerin maskeleri inince altında bencil suratları göründü. Biz demokrasiye de özgürlüklere de sahip çıkmayı sürdüreceğiz.



ŞAH'ESER'
Başkan Erdoğan, MSÜ Resim ve Heykel Müzesi Açılış Töreni'nde önemli mesajlar verdi: Erdoğan, "Türkiye'nin kültür ve sanat hayatını çoraklaştıran jakoben anlayışı rafa kaldırdık. Her türlü esere, projeye samimiyetle sahip çıktık" dedi.



Erdoğan, Galataport İstanbul'u ziyaret etti. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN