CHP'li Mansur Yavaş'a tepki büyük! AŞTİ'nin içler acısı hali: Tavanı akıyor, havalandırmasından sular damlıyor

Türkiye'nin en büyük otogarlarından biri olan ve başkent Ankara'da bulunan AŞTİ'den içler acısı görüntüler kayıtlara geçti. CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'yenileme çalışmalarında ilk etabı tamamladık' dediği otogarın tavanının aktığı, havalandırma ızgaralarından sular damladığı gözlemlendi.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2022, 19:15 Güncelleme 07 Ağustos 2022, 19:42
CHP’li Mansur Yavaş’a tepki büyük! AŞTİ’nin içler acısı hali: Tavanı akıyor, havalandırmasından sular damlıyor

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki büyükşehir belediyelerinin işbilmezliklerinin ceremesini vatandaşlar çekiyor.


İÇLER ACISI GÖRÜNTÜLER
Türkiye'nin en büyük otobüs terminallerinden biri olan Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nden (AŞTİ) içler acısı görüntüler kayıtlara geçti.

Otogarın tavanının aktığı, havalandırma ızgaralarından sular damladığı gözlemlendi.



'İLK ETABI TAMAMLADIK' DEMİŞTİ
CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geride bıraktığımız Haziran ayında AŞTİ'nin yenilenme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği söylemiş ilk etabı tamamladıklarını aktarmıştı.



Yavaş'ın bu söylemleri ışığında tavanı akan, havalandırma ızgaralarından sular damlayan AŞTİ'nin son hali tepkileri de beraberinde getirdi.




SELDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA VERDİĞİ YANIT TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Ankara'da geçtiğimiz ay etkili olan yoğun yağış can almış, çok sayıda bölgede cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve iş yerlerini su basmıştı.

Evini su basan 20 yaşındaki Busenur Doğanay hayatını kaybederken, su baskınlarına şehirdeki tıkalı olan mazgalların neden olduğu vurgulanmıştı.

Sel sonrası yardım talep eden vatandaşlara Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "Valiliğe iletin. Biraz da başkası elini taşın altına koysun" diyerek yanıt vermişti.