CHP'li İBB'nin toplu ulaşım rezaleti: Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri uzun süre yapılamadı!

Son dakika haberi! Haftanın ilk iş gününde işe gitmeye çalışan İstanbullular yine yolda kaldı. İstanbul'da Üsküdar-Çekmeköy metrosunda seferler yapılamıyor. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Üsküdar ile Çekmeköy arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile ring seferleri yapılmaktadır." denildi. CHP'li İBB'nin paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar otobüs bulamadıklarını dile getirirken, "Ücretsizi geçtik de ücretli de bulamadık." diyerek duruma isyan etti. Öte yandan Metro İstanbul saat 05.51'de başlayan arızanın 08.03'te çözüldüğünü açıkladı.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 08:10 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 08:28
CHP’li İBB’nin toplu ulaşım rezaleti: Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri uzun süre yapılamadı!

İÇİNDEKİLER

CHP'li İBB'nin işbilmezliği nedeniyle İstanbullular haftanın ilk iş gününde yine yolda kaldı.

METRO SEFERLERİ YAPILAMADI
İstanbul'da teknik arıza nedeniyle Üsküdar-Çekmeköy metrosunda seferler yapılamıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." ifadesine yer verildi.

Paylaşılan başka bir mesajda da "Üsküdar ile Çekmeköy arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile ring seferleri yapılmaktadır." denildi.



CHP'li İBB'nin paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar otobüs bulamadıklarını dile getirirken, "Ücretsizi geçtik de ücretli de bulamadık." diyerek duruma isyan etti.

Ümraniye durağında beklediğini belirten başka bir vatandaş ise, "25 dk'dır ümraniye duragindayim bahsettiğin rinkten hiç görmedim gelen diğer araçlarda hep dolu" ifadelerini kullandı.


SEFERLER YENİDEN BAŞLADI
Seferlerin yeniden başladığını açıklayan Metro İstanbul hesabından, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'mızda seferlerimiz yapılmaya başlanmıştır." denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN