'Londra' yalanını lokanta görüntüsü bozguna uğratmıştı! Berat Albayrak ve ailesinin yemek yediği dönerci konuştu: Çok mütevazı bir insan

Geçtiğimiz günlerde Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Londra'da olduğuna dair asparagas haberler dolaşıma girmiş, söz konusu paylaşımlar Albayrak’ın İstanbul Kavacık’taki bir dönercide yemek yediği esnada çekilen görüntüleri ile bozguna uğramıştı. Döner dükkanının sahibi Halim Arslan o gün yaşananları anlattı. Berat Albayrak'ın çok mütevazı ve alçak gönüllü bir insan olduğunu söyleyen Arslan, "Berat Bey o günde hal hatırımızı sordu, yanına oturup kısa bir sohbet ettik. Sohbet esnasında İngiltere lafı hiç geçmedi" dedi.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2022, 20:35 Güncelleme 24 Temmuz 2022, 20:47
’Londra’ yalanını lokanta görüntüsü bozguna uğratmıştı! Berat Albayrak ve ailesinin yemek yediği dönerci konuştu: Çok mütevazı bir insan

İÇİNDEKİLER

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için 'İngiltere'nin başkenti Londra'da görüntülendi' benzeri haber yapan bir takım haber sitelerinin yalanları Albayrak'ın İstanbul'un Kavacık semtindeki bir dönercide yemek yerken çekilen görüntüleri ile ellerinde patlamıştı.



"KENDİLERİ ÇOK MÜTEVAZI, ÇOK ALÇAK GÖNÜLLÜ"
Döner markasının sahibi Halim Arslan o günü ve Berat Albayrak ile yaşadıklarını anlattı.




SABAH'ta yer alan habere göre; Arslan, "Sayın Eski Bakanımız Berat bey yıllardır bizi tercih ediyor. Ailesiyle en az ayda bir gelir. O günde öğle üzeriydi yine ailesiyle lokantamıza geldi. Kendilerini misafir etmekten onur duyuyoruz. Kendisiyle resim çekmek istediğimi söyledim. Kendileri de sağ olsunlar bizi kırmadılar, beraber resim çekildik. Her zaman olduğu gibi Berat Bey o günde hal hatırımızı sordu, yanına oturup kısa bir sohbet ettik. Sohbet esnasında İngiltere lafı hiç geçmedi. Kendileri çok mütevazı, çok alçak gönüllü benim senin gibi sıradan bir insan, egosu olmayan değerli bir insan, geldiği zaman ben ve çalışanlarımız çok seviniyoruz ve mutlu oluyoruz" diye konuştu.