Takoz siyasetinden çökme siyasetine CHP! Kılıçdaroğlu ve trolleri Başkan Erdoğan'ın duyurduğu KYK müjdesini sahiplenmeye kalktı

Ucuz çıkarlar peşine düşüp, yalan, kara propaganda ve manipülasyonla Türk siyasetini kirleten CHP, her seferinde takoz olduğu hükümetin icraatlerine bu kez çökmeye yeltendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun başını çektiği CHP ve yandaşı medya çirkin bir algı operasyonuna soyunarak Başkan Erdoğan'ın kabinede müjdesini verdiği KYK borçlarında ana para düzenlemesini sahiplenmeye kalkıştı. Sosyal medyada dolaşıma sokulan 'Teşekkürler Kılıçdaroğlu' başlığı altında akla ziyan paylaşımlar yapıldı.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022, 19:47 Güncelleme 19 Temmuz 2022, 13:57
Takoz siyasetinden çökme siyasetine CHP! Kılıçdaroğlu ve trolleri Başkan Erdoğan’ın duyurduğu KYK müjdesini sahiplenmeye kalktı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından gençlerin merakla beklediği KYK borcu düzenlemesine ilişkin detayları açıkladı.


GENÇLERİN ÜZERİNDEN 26 MİLYAR TL'LİK YÜK ALINDI
Kredi borçlarında sadece ana paranın ödeneceğini vurgulayan Erdoğan, "Kredi geri ödemelerinin, herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık" ifadelerini kullandı.



Böylelikle kredi geri ödemelerinde 26 milyar liralık bir yük gençlerin üzerinden alınmış oldu.

ÇİRKİN ALGI OPERASYONU
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu müjdesi gençler tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken Kemal Kılıçdaroğlu'nun başını çektiği CHP ve yandaşı medya ise çirkin bir algı operasyonuna soyundu.



Tek icraatı Başkan Erdoğan liderliğindeki projelere çökmek olan Cumhuriyet Halk Partisi, Kabine toplantısında verilen KYK borçlarında ana para düzenlemesine de sahiplenmeye kalkıştı.

AĞBABA'DAN AKLA ZİYAN PAYLAŞIM
Konuya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, akla ziyan bir paylaşımda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın KYK borçları ile ilgili verdiği müjdeyi Kılıçdaroğlu'nun vaadiymiş gibi lanse ederek komik duruma düşen Ağbaba, "İktidar olmadan ülkeyi yöneten parti CHP. Erdoğan Kabine toplantısı sonrası KYK kredisi geri ödemelerinde faiz farkı olmadan sadece ana paranın ödeneceğini ilan etti. Birçok projemizden sonra KYK kredilerinde de Genel Başkanımızın vaatleri uygulandı. Teşekkürler Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.



TAKOZ SİYASETİNİN ÖNCÜSÜNDEN UCUZ ALGI
Bu paylaşımın akabinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hizmete çökme anlayışını sürdürerek tepki çeken bir tweet attı.

Kabinede müjdesi verilen KYK borçlarında ana para düzenlemesini kendisi yaptırmış gibi bir tavır takınan esasen takoz siyasetinin öncüsü olan Kılıçdaroğlu, "Sırada EYT var" mesajını verdi.

Bilindiği üzere Emeklilikte Yaşa Takılanlar mevzusu bir süredir hükümetin ve AK Partili kurmayların gündeminde yer alıyor.

Birgün Gazetesi

CHP'NİN ÇÖKME SİYASETİNE YANDAŞ VE FONDAŞLAR TEK SES OLDU!
Kemal Kılıçdaroğlu ve Veli Ağbaba'nın söz konusu paylaşımları tüm tepkileri üzerine toplarken, CHP yandaşı çukur medya ve troller de AK Parti'nin hizmetine çöküp 'Kılıçdaroğlu yaptırdı' algısınını yaymak için kolları sıvadı.


Halk TV

Birgün Gazetesi, Halk TV, Cumhuriyet, Oda TV, T24, KRT TV, Yol TV, Tele1 TV, sosyal medyada dolaşıma sokulan "Teşekkürler Kılıçdaroğlu" başlığına açıktan destek verdi.


Cumhuriyet


Oda TV



Bu durum CHP'nin hizmet hırsızlığının ilk örneği değil...

CHP geçtiğimiz yıllarda daha önceden AK Parti hükümetince hayata geçirilen projelere çökmeye kalkışmış, bu durum arşivlerdeki yerini almıştı.

Elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılması, asgari ücretin enflasyon karşısında ezdirilmemesi, asrın projesi Marmaray ve İstanbul'da yürütülen ulaşım çalışmaları CHP'lilerin çökmeye çalıştığı hizmetler arasında.


AK PARTİ İCRAAT YAPAR, CHP TROLLÜK YAPAR
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan konuya ilişkin sosyal medya heabı Twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özalan, "AK Parti icraat yapar, CHP trollük yapar. Aslanın önünden pay kapmaya çalışan sırtlan neyse, açıklama yapıldığı saniye botlarla Kılıçdaroğlu'na teşekkür etiketi açan CHP de o! 5 para etmez bir siyaset şekli. Vizyonları ve çapları buna yetiyor" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN