Ataol Behramoğlu'ndan Halk TV'de beddua seansı! Hem AK Partilileri hedef aldı hem Kurban Bayramını

CHP'nin kanalı Halk TV'ye konuk olan edebiyatçı Ataol Behramoğlu tepki çekecek açıklamalara imza attı. "Beddua ediyorum" diyerek AK Parti'ye ve AK Parti'ye oy veren seçmene nefret kusan Ataol Behramoğlu bir de Kurban Bayramı'na ilişkin skandal açıklamalar yaptı. Behramoğlu, "Kuzuyu kesmek, öldürmek için insanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı? Canlıları keserek bayram olmaz" dedi.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2022, 15:27 Güncelleme 16 Temmuz 2022, 15:47
Ataol Behramoğlu’ndan Halk TV’de beddua seansı! Hem AK Partilileri hedef aldı hem Kurban Bayramını

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisinin kanalı Halk TV' yine skandal bir yayına sahne oldu.

ATAOL BEHRAMOĞLU'NDAN CANLI YAYINDA SKANDAL
Halk TV'ye konuk olan edebiyatçı Ataol Behramoğlu "Beddua ediyorum" diyerek AK Parti'ye ve AK Parti'ye oy veren seçmene nefret kustu.

Ataol Behramoğlu bir de Kurban Bayramı'na ilişkin skandal açıklamalar yaptı.

"BEDDUA EDİYORUM"
Ataol Behramoğlu, "Bu insanlar bu ülkenin yakasını bırakıp gitmeden ölürsem mutsuz öleceğim. Şu ya da bu şekilde herhalde seçimle... Bu söyleyeceklerim hakaret değil beddua. Beddua edeceğim. Yazıklar olsun size! yazıklar olsun size! yazıklar olsun size! Yazıklar olsun yani bedduadır bu" dedi.

SEÇMENİ DE HEDEF ALDI
Pazardaki fiyatlar üzerinden AK Parti'ye oy veren seçmeni "Hala bunlara oy verenlere de bin kere yazıklar olsun!" ifadeleriyle hedef aldı.

İBADETİ HEDEF ALDI: CANLILARI KESEREK BAYRAM OLMAZ

Behramoğlu, Kurban Bayramı'na ilişkin ise şu skandal ifadeleri kullandı;

"Kuzuyu kesmek, öldürmek için insanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı? Kurban bayramının hemen arefesindeyiz. Canlıları keserek bayram olmaz arkadaşlar, kimse kusura bakmasın, herkes de alkışlasın. Alkışlamayanı da ayıplarım yani" diyerek skandal sözler sarf etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN