Son dakika: MİT gururla sunar! YPJ elebaşı Siham Mislim (Mizgin Kobani) Rakka'da SİHA ile imha edildi

Terör örgütü PKK'nın bir kolu olan YPJ'nin elebaşı Siham Mislim, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Rakka'da düzenlediği nokta operasyonda SİHA ile etkisiz hale getirildi. Öldürülen terörist, Suriye'deki teröristlerin lideri Ferhat Abdi Şahin'e yakın isimlerden biriydi.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2022, 18:19 Güncelleme 03 Temmuz 2022, 19:16
Son dakika: MİT gururla sunar! YPJ elebaşı Siham Mislim Mizgin Kobani Rakka’da SİHA ile imha edildi

İÇİNDEKİLER

YPJ elebaşı Siham Mislim, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Rakka'da düzenlediği operasyonda SİHA ile etkisiz hale getirildi.



Mislim ile birlikte 3 koruması daha öldürüldü.

Siham Mislim'in Ayn el -Arab doğumlu olduğu kaydedildi.

Öte yandan YPJ elebaşı Mislim'in aracının Rakka'daki Ayn İssa ve Tel El-Samen güzergahında imha edildiği gelen bilgiler arasında.



FERHAT ABDİ ŞAHİN'E YAKIN BİR İSİMDİ
A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, MİT'in Rakka'da YPJ elebaşını imha ettiği operasyonla ilgili detayları aktardı.

Ulak şunları söyledi;

MİT, SİHA ile Suriye'nin güneyindeki Rakka'da Mizgin Kobani kod adlı Siham Mislim'ı yok etti. Mislim ile birlikte 3 koruması da imha edildi.

Mislim terör örgütünün kadın kolu olarak bilinen YPJ'nin çok üst düzey isimlerinden biri idi. Teröristin Türkiye'de birçok silahlı eyleme katıldığını biliyoruz.


Hareket ettiği nokta belirlendi ve nokta operasonla Rakka'nın Ayn İssa kampı ile Tel El-Samen arasındaki sivillerin olmadığı bir noktada SİHA'larımız tarafından vurularak araç imha edildi.

Öldürülen terörist, Suriye'deki teröristlerin lideri Ferhat Abdi Şahin'e yakın isimlerden biriydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN