CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'ndan pes dedirten hareket! Veto ettiği sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım için teşekkür etti

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçlarını ve İSPARK’ları ücretsiz kullanma hakkı geçtiğimiz sene AK Parti ve MHP’nin oy çokluğuyla kabul edilmiş ancak CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kararı veto etmişti. İmamoğlu’nun veto ettiği ücretsiz ulaşım hakkının süresi dolduğu için teşekkür etmesine AK Parti’den tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, “Bu kadarına da pes” dedi.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2022, 20:39 Güncelleme 01 Temmuz 2022, 20:47
CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’ndan pes dedirten hareket! Veto ettiği sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım için teşekkür etti

İÇİNDEKİLER

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İmamoğlu'na, "Bu kadarına da pes" diyerek tepki gösterdi.



İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve meclis kararıyla kabul edilen kararın süresi dolunca teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Veto kararının fotoğrafıyla birlikte İmamoğlu'nun paylaşımına alıntı yaparak paylaşımda bulunan Göksu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadarına da pes doğrusu! İBB Meclisinde Cumhur İttifakımızın fedakâr sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı tanıyan kararını veto ederek meclise iade eden İBB Başkanı'nın bu paylaşımını sağlık çalışanlarımızın ve İstanbulluların takdirine bırakıyorum."

GEÇEN SENE VETO ETMİŞTİ
AK Parti ve MHP'nin oylarıyla komisyon ve meclisten geçen, Kovid-19 salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçları ve İSPARK AŞ.'ye ait otoparklardan 2021 yılı sonuna kadar ücretsiz yararlanmasını içeren teklif, İBB Başkanı İmamoğlu tarafından yeniden görüşülmek üzere meclise iade edilmişti.