CHP'de genel başkanlık savaşları! Parti içindeki çatlak gitgide büyüyor: 5 isim ön planda

2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala ne CHP'nin ne de ittifak ortaklarının adayı belli olmuş değil. Kemal Kılıçdaroğlu "aday olacağım" sinyali verse de bu durum ittifak ortakları tarafından pek de karşılık görmüyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken CHP içindeki çatlak da gün geçtikçe büyüyor. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, CHP içinde yaşananlara ilişkin A Haber ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. CHP içindeki çatlağın büyük olduğunu dikkat çeken Özboyacı, "Oğuz Kaan Salıcı, Ekrem İmamoğlu, Faik Öztrak, Engin Altay, Özgür Özel adaylar arasında. Kemal Kılıçdaroğlu bazı kişiler ona müsade etmediği için adaylığını açıklayamıyor." dedi.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2022, 00:32 Güncelleme 22 Haziran 2022, 00:47
CHP’de genel başkanlık savaşları! Parti içindeki çatlak gitgide büyüyor: 5 isim ön planda

İÇİNDEKİLER

AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında CHP içindeki genel başkanlık savaşı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



İşte Özboyacı'nın açıklamalarından satır başları;

"KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANLARININ ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYOR"
"Deniz Baykal'a yapılanlar ortada. Kılıçdaroğlu o dönemde aday olmayacağını açıkladıktan bir gün sonra aday oldu." diyen Selman Özboyacı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatına yalanla başladığını ve şu an belediye başkanlarının önünü kesmeye çalıştığını ifade etti.



CHP'DE BÜYÜK ÇATLAK! 5 İSME DİKKAT ÇEKTİ...
CHP'nin içinde çok büyük çatlakların olduğunu belirten Selman Özboyacı, "Oğuz Kaan Salıcı, Ekrem İmamoğlu, Faik Öztrak, Engin Altay, Özgür Özel adaylar arasında. Kemal Kılıçdaroğlu bazı kişiler ona müsade etmediği için adaylığını açıklayamıyor." dedi.



"KILIÇDAROĞLU'NUN HEZİMETİ SONRASI YENİ YAPILANMA PEŞİNDELER"
Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olup kaybetmesi durumunda 12. kez hezimete uğramış olacağına dikkat çeken Özboyacı, "Bu sefer orada kalma şansı yok. CHP içindekiler de Kemal Bey'in hezimeti sonrası orada yeni bir yapılanma peşinde." diye konuştu.




Selman Özboyacı, açıklamasına şöyle devam etti:

"Engin Altay, AK Parti ne yaparsa yapsın alkışlamayacağını söyledi. Özgür Özel'de bazı hırslarına yenik düştü.



"EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL İLE ALAKASI OLMAYAN GÜNDEMLERİN ORTASINDA"
Ekrem İmamoğlu 3 yıldır belediye başkanı ama İstanbul ile alakalı olmayan gündemlerin tam ortasında. Faik Öztrak'ın tutarsızlıkları ortada...