Son dakika: Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan A Haber'de önemli açıklamalar

A Haber'e konuk olan Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'ları ve Selçuk Bayraktar'ı hedef alan paylaşıma ilişkin konuştu. Feyzioğlu, "Sezgin Tanrıkulu İHA ve SİHA'lardan nefret ediyor. Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız." ifadelerini kullandı. CHP yönetiminin gönülden HDP'ye bağlı olduğunun altını çizen Metin Feyzioğlu, "Kaftancıoğlu CHP'de değil HDP'de barınabilir" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2022, 22:39 Güncelleme 21 Haziran 2022, 07:59
Son dakika: Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’ndan A Haber’de önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk oldu.

Feyzioğlu programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.




"İHA VE SİHA'LARDAN NEFRET EDİYOR"
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'ları ve Selçuk Bayraktar'ı hedef alan paylaşıma ilişkin konuşan Feyzioğlu, "Sezgin Tanrıkulu İHA ve SİHA'lardan nefret ediyor. Ve Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız." ifadelerini kullandı.

CHP ÖZERKLİK VAADEDİYOR
CHP tabanının da Sezgin Tanrıkulu'nun tarzındaki kişilerden de rahatsız olduğunu söyleyen Feyzioğlu CHP'nin yerel yönetimlere özerklik vadettiğini ifade etti. Feyzioğlu "CHP parti programında var bu. Avrupa Konseyi özerklik şartına Türkiye çekinceler koymuştur." dedi.

Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun açıklamalarından satır başları;

BAROLAR BİRLİĞİNDE SON DURUM NE?
Baro yönetimi kaotik bir ortamda. Barolar Birliği olanı yok etmesin yeter. Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan "Erdoğan'ı devireceğiz" diyerek seçildi.

CHP YÖNETİMİ HDP'YE GÖNÜLDEN BAĞLI
CHP yönetimi HDP'ye gönülden bağlı. Kaftancıoğlu CHP'de değil HDP'de barınabilir. Avrupa'da herhangi bir mahkeme Kaftancıoğlu kararına doğru der.

TÜSİAD AÇIKLAMALARINA DİKKAT ETSİN
TÜSİAD tarafından yapılan son açıklamalara da değinen Feyzioğlu, "TÜSİAD mili bir duruş sergilemeli, açıklamalarına dikkat etmeli" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN