Muharrem İnce'den CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na "kaçacaklar" tepkisi: "Yalan iftira diz boyu"

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan kaçacak" açıklamalarına tepki gösterdi. Türkiye'deki eski başbakan ve cumhurbaşkanlarının elini kolunu sallayarak gezdiğini belirten İnce, "Kaçacaklar söylemi yanlıştır." dedi. Kılıçdaroğlu'nun siyaset yapma biçimiyle ilgili çok sert sözler söyleyen İnce, "Kılıçdaroğlu kanun teklifi vermiş Meclis'in yarısı kadın olsun ya bu kadar kurnazlık olur. Kendi partisinde yapmadığını kanun teklifi veriyor bir de millete anlatıyor." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 10:07 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 10:19
Muharrem İnce’den CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’na kaçacaklar tepkisi: Yalan iftira diz boyu

İÇİNDEKİLER

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan kaçacak" açıklamalarına sert tepki gösterdi.

İnce, "Kaçacaklar, hazırlık yapıyorlar" eski başbakanların eski cumhurbaşkanlarının elini kolunu sallayarak gezdiği bir ülkedir Türkiye." dedi.

AKŞENER'E ABDÜLHAMİD TEPKİSİ
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Abdülhamid açıklamalarına da tepki gösteren İnce, "Atatürk de bizim, Abdülhamit de bizim. Bu kamplaşma doğru değildir nokta." ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu aday olursa destekler misiniz?" sorusuna da cevap veren İnce, "Niye destekleyeyim ya, daha önceki seçimde kendisi olsaydı. Elini tutan mı vardı? Kendisi olsaydı kardeşim, nasıl ben istedim ya? Halk beni istedi, lütuf falan yok ortada. Hep yalan, saraya giden CHP'li yalanını attılar, iftira diz boyu. Gel bakalım Muharrem kimsin sen cumhurbaşkanı adayı öyle mi çağırılır? Lanet olsun dedim kurtuldum ben." dedi

UCUBE BİR ŞEY
Millet İttifakı'nın muhtemel adayları arasında gösterilen belediye başkanlarına seslendi. Kılıçdaroğlu'nun aday tarifini ucube olarak nitelendiren İnce, "Belediye başkanlarının yerinde ben olsaydım genel başkanın icazetiyle aday maday olmazdım. Aday olacaksam çıkardım göbekten aday olurdum. Hem sembolik olacak, hem kazanacak, hem Erdoğan'ı yenecek, hem 6 genel başkanın talimatlarını dinleyecek. Ucube bir şey bu." dedi.


BU KADAR KURNAZLIK OLUR
Kılıçdaroğlu'nun Meclis'in yarısı kadın olsun teklifine sert bir dille eleştiren İnce, "Kılıçdaroğlu kanun teklifi vermiş Meclis'in yarısı kadın olsun ya bu kadar kurnazlık olur. Kendi partisinde yapmadığını kanun teklifi veriyor bir de millete anlatıyor. Bunu siyaset diye yutturuyorlar millete." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN