Başkan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Erdoğan, Millet Bahçesi ile ilgili konuştu: Dertleri Atatürk ismine sahip çıkmak değil. 29 Mayıs'ta Atatürk Havalimanı'nda hem İstanbul'un fethini kutlayacağız, hem de ilk ağacı dikeceğiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 06:59
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi:



19 MAYIS: milletimizin istiklal mücadelesinin, kendi yolunu çizme iradesinin sembolüdür. Şanı, şerefi, gururu da milletimize aittir. Gazi Mustafa Kemal Paşa başta olmak üzere şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum.



SEÇİMLER: 2023, ülkemiz için, bizim için 2023 bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye hedefi için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır.



CHP: İstanbul İl Başkanı'nın mahkûmiyet kararları sonrası bize yönelik başlattıkları hakaretlerin, attıkları iftiranın cevabını hukuk önünde vereceklerdir.



SADAT: CHP'nin başındaki zat SADAT'ın önüne baskın yapar gidip zırvalarını sıralamıştır. SADAT'ın yöneticileri ile yakından uzaktan hiçbir alakam yoktur. Bay Kemal gibi bir karikatür tip, SADAT'ın darbeci olduğunu söyleyecek kadar terbiyesizleşiyor.



MİLLET BAHÇESİ: Atatürk Havalimanı'nda inşa edeceğimiz Millet Bahçesi'ne bin bir yalanla saldırmaya başladılar. Bunların derdi Atatürk'ün ismine sahip çıkmak değil, bu ismi kalkan yaparak kendi kirli gündemlerini inşa etmektir. 29 Mayıs İstanbul'un fethini Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. O gün ağacı dikeceğiz ve inşallah bahçenin temelini de atacağız. Bay Kemal, sen 700 kişi topla, engeller kurmaya çalış...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN