İstanbul'da mezarlıklar çöp yığınlarıyla doldu! Akıllara İBB'nin ibrikleri geldi

Son dakika haberi... İstanbul'da bayram için mezarlıklara ziyarette bulunan vatandaşlar gördükleri tablo karşısında adeta şoka girdi. Mezarların etrafında oluşan çöp yığınları belediye ekipleri tarafından toplanmazken, İBB'nin ibriklerine yönelik övgü dolu sözler yeniden gündem oldu.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2022, 10:38 Güncelleme 03 Mayıs 2022, 11:01
İstanbul’da mezarlıklar çöp yığınlarıyla doldu! Akıllara İBB’nin ibrikleri geldi

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, Ramazan Bayramı arifesinde ve bayramda, kaybettikleri yakınlarının ve sevdiklerinin mezarlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası oluşan çarpıcı görüntü ise dikkatlerden kaçmadı.

MEZARLARIN ETRAFINDA ÇÖP YIĞINI OLUŞTU
Litrelik su şişelerinin mezarların etrafında çöp yığını oluşturduğu anlar objektiflere yansıdı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) sorumluluk alanındaki mezarlıklarda ortaya çıkan tablo, akıllara İBB logolu ibrikleri getirdi.

İBB LOGOLU İBRİKLER GÜNDEMDE
Bayramda Karadeniz turuna çıkacak Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği belediyenin, kentteki mezarlıklara yerleştirdiği ibrikler, sosyal medyada bazı isimler tarafından övgü dolu sözlerle karşılanmıştı.

Yapılan yorumlarda, "İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı iyi düşünmüş bunu", "Basit ama önemli bir hizmet" şeklinde ifadeler kullanılmış, söz konusu söylemler ise şaşkınlığa neden olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN