CHP'li İBB yapmam dedi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı el attı: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yakında hizmete açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmam dediği Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devralınmıştı. Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir” Metro Hattı’nda yapım çalışmalarının tamamlandığını ve yakında açılacağı müjdesi paylaşıldı.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2022, 21:58 Güncelleme 01 Mayıs 2022, 22:10
CHP’li İBB yapmam dedi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı el attı: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yakında hizmete açılıyor

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) devralınan "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir" Metro Hattı'nda yapım çalışmaları tamamlandı. Proje yakında hizmete açılıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İBB yönetimi yapmadı. Yapmayacağını söyledi. 2020 Mayıs'ta devraldık. %5 seviyesinde iken devraldığımız "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir" Metro Hattı'nda yapım çalışmalarını tamamladık! Yakında açıyoruz." ifadeleri kullanıldı.