CHP'li Mehmet Sevigen bombayı patlattı! "Kemal Kılıçdaroğlu'nun isyanı Belediye Başkanlarına..."

CHP'li Mehmet Sevigen bomba açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM kürsüsünden "Engerekler ve çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa, zafer de o kadar yakın ve görkemli olur. Ya bana katılın ya şimdi şu anda yolumdan çekilin. Açık ve net söylüyorum.'' ifadelerini yorumlayan Mehmet Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun isyanının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a olduğunu belirterek, "Esas kavga şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2022, 00:37 Güncelleme 28 Nisan 2022, 01:02
CHP’li Mehmet Sevigen bombayı patlattı! Kemal Kılıçdaroğlu’nun isyanı Belediye Başkanlarına...

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ihraç edilen ve Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptığı ilginç çıkışa ilişkin bomba bir açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin TBMM Grup toplantısında bir şova girişerek çevresine yönelik sert ifadeler kullandı.

"YA BANA KATILIN YA ŞİMDİ ŞU ANDA YOLUMDAN ÇEKİLİN"
''Dünya kötülük yapanların yüzünden değil, bu kötülüğe seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden bu hale geldi. Cesaret yoksa, zafer yoktur. Bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum, size de bir çift lafım var; bu engerekler ve çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa, zafer de o kadar yakın ve görkemli olur. Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Bu milleti, çetelere boyun eğdirmeyeceğiz. Ben, o yoksulluğa mahkum edilen çocuklar için mücadele edeceğim. Ya bana katılın ya şimdi şu anda yolumdan çekilin. Açık ve net söylüyorum.''

"HADİ EYVALLAH" DEYİP SALONU TERK ETTİ
Kılıçdaroğlu'nun şovu bununla da bitmedi. CHP Genel Başkanı konuşmasının sonunda "Biz birbirimize emanetiz. Kol kola yürüyeceğiz. Bu memleket bize emanet. Birimiz açken hiçbirimiz tok değiliz, birimiz karanlıktayken hiçbirimiz aydınlıkta değiliz. Birimiz karanlıktayken hiçbirimiz aydınlıkta değiliz... Hadi eyvallah!..." diyerek salonu terk etti.

MEHMET SEVİGEN: İSYANI BELEDİYE BAŞKANLARINA
CHP'li Mehmet Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun isyanının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a olduğunu belirtti.

"ESAS KAVGA ŞİMDİ BAŞLIYOR"
A Haber'e konuk olan Sevigen, "Esas kavga bundan sonra başlayacak. Bir kısmı aday Kemal bey olsun istiyor. Bir kısmı istemiyor. İsyanı ona isyanı Belediye Başkanlarına. İsyanının bir kısmı getirdiği götürdüğü arkadaşlarına... Hoşnutsuzluğu var. Yanında olan 3-5 kişi diyor ki; 'En büyük kral sensin sen Cumhurbaşkanı adayı ol sen kazanırsın biz arkadan gellim partiyi yönetelim.' Bir kısmı da diyor ki; 'Sen gidersen biz de gideriz biz kaderimizi sana bağlamışız' böyle diyen iki ekip arasında çatışma var." ifadelerini kullandı.

"BELEDİYE BAŞKANLARI 'BİZ ADAY DEĞİLİZ' DEMEDİLER"
Sevigen, "Belediye Başkanları doğru düzgün "Biz aday değiliz" demedi. Laf olsun diye "Adayımız Genel Başkanımızdır" deyip geçtiler." ifadelerini kullandı.

TAKVİM.COM.TR YAZMIŞTI
Takvim.com.tr Kılıçdaroğlu'nun çıkışının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yönelik üstü kapalı bir rest olduğunu okuyucularına aktarmıştı.

2023 seçimleri yaklaşırken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın isminin dillendirilmesi sonrası geri plana düşen Kılıçdaroğlu, kürsüde yüksek perdeden bir şova girişerek kendisini yeniden topa sokmuş "İçimde, bu halk için biriktirdiğim büyük bir kavga var. Bu kavgayı, hep birlikte yol arkadaşlarımla birlikte yapacağız." ifadeleriyle gelecek için adaylık sinyali veren Kılıçdaroğlu, üstü kapalı olarak Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a seslenerek "Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Ya bana katılın ya şimdi yolumdan çekilin" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN