Son dakika: Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Barış Pınarı bölgesini kana bulama niyetinde olan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada "Teröristlere misliyle karşılık vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınar bölgesinde saldırı hazırlığında olan 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Terörist neredeyse hedefimiz orası! Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 7 PKK/YPG'li teröristi başarılı bir operasyon ile etkisiz hâle getirdi. Teröristlere misliyle karşılık vermeye devam edeceğiz."

İşte o paylaşım;
Terörist neredeyse hedefimiz orası!
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 22, 2022
Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 7 PKK/YPG'li teröristi başarılı bir operasyon ile etkisiz hâle getirdi. Teröristlere misliyle karşılık vermeye devam edeceğiz.#MSB pic.twitter.com/EK5xjAn4Pa