Dünyaca ünlü Filistinli model Bella Hadid'i paylaşmıştı! O cami dolup taşmaya başladı

İstanbul'da bulunan Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu, çocuklara namazı sevdirmek için ‘Teravih Treni’ fikrini hayata geçirmişti. Eroğlu, her akşam teravih namazından sonra çocukların oluşturduğu ‘Teravih Treni’ Filistin meselesinde İsrail'e karşı ses yükselten Bella Hadid'in de dikkatini çekti. Bella Hadid o anları Instagram hesabından paylaştı. Dünyaca ünlü modelin paylaşımı sonrası camiye binlerce çocuk geliyor. Türkiye'nin her yerinde kampanyalar yapılıyor. Kimileri çocuklar için camiye çikolata, cips, dondurma gönderiyor, kimileri de minikler için oyuncak yolluyor.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2022, 08:52 Güncelleme 20 Nisan 2022, 09:04
Dünyaca ünlü Filistinli model Bella Hadid’i paylaşmıştı! O cami dolup taşmaya başladı

İÇİNDEKİLER

Filistinli manken Bella Hadid'in Hacı Osman Torun Camii imamının çocuklarla oynadığı teravih treni oyununu sosyal medyada paylaşması büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin her yerinden çocuklar için camiye çikolata, dondurma gönderiliyor.

İstanbul 5. Levent'teki Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu'nu artık dünya tanıyor! Mahmut Hoca'nın gelen çocuklara, dinimizi ve camiyi sevdirmek için oynattığı teravih treni oyunu, büyük takdir topluyor.

Çocuklarla içli dışlı olan Eroğlu'nun görüntülerini, Filistin davasının öncü savunucularından Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid de paylaştı.

Hadid'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeniyle cami dolup taşmaya, sadece 5. Levent'ten değil İstanbul'un her yerinden aileler çocuklarını bu camiye getirmeye başladı.

Bu arada Mahmut Hoca'ya destek için Türkiye'nin her yerinde kampanyalar yapılıyor. Kimileri çocuklar için camiye çikolata, cips, dondurma gönderiyor, kimileri de minikler için oyuncak yolluyor.